OBRADOVIĆ: Pobedićemo Nanter!

Srpski stručnjak na klupi Fenerbahčea očekuje tešku utakmicu protiv Nantera u poslednjem kolu prve faze Evrolige, ali će uprkos svemu njegov tim ići na pobedu protiv francuske ekipe

  • 8

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da njegov tim ide u Francusku sa željom da pobedi Nanter i osvoji prvo mesto u grupi A Evrolige.

- Ovo je veoma važan meč. Sve je u našim rukama. Idemo u Francusku sa namerom da odigramo dobar meč i obezbedimo prvo mesto u grupi. Nanter ima šansu da se plasira u Top 16 fazu i sigurno će igrati čvrsto. Moraćemo da budemo koncentrisani svih 40 minuta, a kao i svaki meč u Evroligi, očekujem da i ovaj bude težak - rekao je Obradović za sajt Evrolige.

Težak meč protiv Nantera očekuje i srpski reprezentativac u redovima tima iz Istanbula, Nemanja Bjelica.

- Već smo izborili plasman u Top 16 fazu, ali moraćemo da odigramo čvrsto jer očekuje nas težak meč protiv domaćeg Nantera. Takođe, ovaj meč nam je važan i zbog prvog mesta na tabeli - rekao je Bjelica.

U slučaju pobede turskog kluba, Partizan će izboriti plasman u Top 16 fazu, bez obzira na ishod utakmice u Pioniru protiv moskovskog CSKA.

Utakmica 10. kola A grupe Evrolige Nanter-Fenerbahče igra se u četvrtak od 21 sat, 15 minuta kasnije od meča Partizan-CSKA.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    18. decembar 2013 | 14:56

    SRECNO KRALJU !!! Obraduj 4,8 miliona GROBARA u SRBIJI !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Ivan®F

    18. decembar 2013 | 14:34

    Kad je teško - Željko !

  • reza

    18. decembar 2013 | 15:19

    Ajdee idemoo do pobedeee !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA