Trese se Barselona: Mesi se svađa sa upravom i smenjuje funkcionere?

Najbolji igrač sveta burno odreagovao na izjavu potpredsednika da ne zaslužuje nov poboljšani ugovor

  • 6

Nešto se neobično događa u Barseloni. Ne tako davno pisali smo o razmaženim navijačima Katalonaca koji su zahtevali da Mesi ode iz kluba, a već danas nova potencijalna bomba.

Španski mediji prenose da se Lionel Mesi sukobio sa potpredsednikom kluba Havijerom Fausom, koji je rekao da Argentinac ne zaslužuje novi, poboljšani ugovor.

- Faus je osoba koja ništa ne zna o fudbalu. On smatra da Barselonu može da vodi kao da je u pitanju privatan biznis, što je nemoguće. Barselona je najbolji tim na svetu i zaslužuje i najkvalitetnije funkcionere - rekao je Mesi za El Mundo deportivo.

Faus je u upravi Barselone zadužen za finansije nedavno izjavio da ne vidi zašto bi Mesi potpisivao nov ugovor kada mu sadašnji ističe u junu 2018. godine.

Mesi se trenutno nalazi u Argentini gde se oporavlja od povrede kolena, pitanje je da li će ovaj njegov nastup dovesti do pogoršanja odnosa i eventualno njegovog odlaska sa Kamp nou stadiona. Možda ima toliku slobodu i da smenjuje funkcionere, kada je već prema nekim ranijim spekulacijama upravo on bio najzaslužniji što je na mesto trenera Katalonaca postavljen Tata Martino.

Jedan od najboljih fudbalera na svetu u dosadašnjem toku sezone odigrao je 16 utakmica i postigao 14 golova.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    20. decembar 2013 | 12:37

    Mesi nije dobrica kako vecina misli. Omrazeni C.Ronaldo je ljudina ga njega. Zivi bili

  • Me

    20. decembar 2013 | 13:24

    Malo malo pa nesto ruzno o Mesiju. Zlatnu loptu ove godine zasluzuje vise Ronaldo jer mesi malo malo pa ne igra. Steta sto je Ibra ispao i on bi bilo realno da dobije

  • Kazanova

    20. decembar 2013 | 13:03

    Nista tu nema istine..messi je i kao covek dobar a koa futbaler da ne pricamo..sa svih strana napadu messia samo da zlatnu loptu daju ronalda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA