ANELKA MRZI JEVREJE? Obrnutim naci pozdravom proslavio gol! (VIDEO)

Kontroverzni napadač proslavio pogodak gestikulirajući antisemitskim salutiranjem, koje je preuzeo od francuskog komičara, sa kojim je veliki prijatelj

  • 2

Nekadašnji reprezentativac Francuske, Nikolas Anelka bio je u centru pažnje tokom meča Premijer lige između njegovog Vest Bromvič Albiona i Vest Hema. Osim što je postigao dva gola za svoj tim, njegova proslava prvog pogotka izazvala je veliku buru i u Engleskoj, ali i Francuskoj.

Napadač "Bramija" je, kada je postigao izjednačujući pogodak u prvom poluvremenu, gestikulirao rukama znak koji se smatra antisemitskim. On je spustio desnu ruku i dotakao je rame levom šakom, a ovaj pozdrav se smatra obrnutim nacističkim salutiranjem.

Anelka je ovaj pozdrav preuzeo od jednog francuskog komičara, Diedona Mbale Mbale, koji je poznat po svojim antisemitskim šalama i koji se zbog toga suočava sa zabranom nastupanja u Francuskoj. Inače ovaj komedijaš je dobar prijatelj iskusnog centarfora.

Ono što je interesantno jeste da postoje i zajedničke fotografije njih dvojice kako pokazuju ovaj neprikladan pozdrav.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njegos

    29. decembar 2013 | 11:01

    Ne padajte na sionisticku propagandu!!! Ovo nema nikakve veze sa nacicistickom pozdravom ( ni obrnut) to je kvenela ...gest protiv vlade i sistema u francuskoj...raspitaj te se pre nego sto pisete takve naslove!!!

  • meek mill

    29. decembar 2013 | 11:36

    istripovali ste se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA