Arsenal eliminisao Totenhem iz FA Kupa, Solskjerov debi iz snova!

Tobdžije su se plasirale u četvrtu rundu posle pobede na Emirejtsu od 2:0 protiv tima sa Vajn Hart Lejna, dok je nekadašnji džoker Aleksa Fergusona predvodio Kardif do pobede nad Njukaslom

  • 0

Fudbaleri Totenhema nisu priredili još jedno iznenađenje na Ostrvu! Posle trijumfa nad Mančester junajtedom na Old Trafordu u Premijer ligi, "pevci" su poraženi od Arsenala sa 2:0 u trećem kolu Fa Kupa!

Tobdžije su meč na Emirejtsu rešile golovima Santija Kazorle u prvom poluvremenu i Tomaša Rosickog, što je njegov prvi pogodak u sezoni, u nastavku susreta. Iako je ekipa Arsena Vengera igrala bez dvojice klasičnih napadača, povređenih Olivijea Žirua i Niklasa Bentnera, veznjaci su pokazali da se odlično snalaze u završnici.

Kazorla je preciznim udarcem unutar šesnaest metara poslao u suprotan ugao golmana Totenhema, dok je Rosicki posle greške Rouza sam izašao pred Lorisa i lobom poslao loptu u mrežu.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i veliki džoker Aleksa Fergusona Ole Gunar Solskjer imao je debi iz snova na klupi Kardifa! U trećem kolu FA Kupa Velšani su su na Sent Džejms Parku savladali Njukasl sa 2:1! Ni igrači Mančester sitija se nisu proslavili na meču sa Blekburnom, ali će posle remija 1:1 prolaz u sledeću rundu tražiti na domaćem terenu.

Od ostalih premijerligaša pobede su zabeležili Everton, Hal, Sautempton i Stouk, dok drugi tim iz Mančestera, Liverpul, Vest Hem i Sanderlend svoje mečeve igraju u nedelju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA