U SRED TURSKE: Bivši Zvezdin fudbaler pekao prase za Božić! (FOTO)

Bivši fudbaler Crvene zvezde, a trenutno član turskog Maniaspora proslavio najveći hrišćanski praznik na tradicionalan srpski način. Jedino što je čudno je što je to uradio ni manje, ni više nego u Turskoj

  • 18

Šta sve nećemo videti od srpskih fudbalera. Bivši fudbaler Crvene zvezde,  a trenutno član turskog Maniaspora Slavko Perović proslavio je Božić na tradicionalan srpski način uz prase na ražnju. Sve ovo ne bi bilo čudno, kada se to ne bi desilo ni manje ni više nego u Turskoj.

Turska je zemlja u kojoj preovalađuje muslimanska veroispovest, a opšte je poznato da Islam kao religija zabranjuje svinjsko meso za jelo. Ipak to Perovića nije sprečilo da i u zemlji koja leži na dva kontinenta proslavi najveći hrišćanski praznik na način na koji to Srbima dolikuje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fiko

    7. januar 2014 | 17:54

    To , CARE !

  • deki

    7. januar 2014 | 18:11

    Bilo kuda,Srbin svuda! Bravo majstore!!! Hristos se rodi! Mir Boziji!

  • Zmaj

    7. januar 2014 | 18:13

    Turska jeste ali je i demokratija, muslimanima je zabranjeno svinjsko a ostali mogu ako hoce da jedu sta hoce! Ne bi trebalo da nam ovakve vesti budu toliko zanimljive osim ako je ovaj lik stvarno neki poznati fudbaler!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA