Siti demolirao Vest Hem u polufinalu Liga kupa!

Sa šest komada u mreži ispratili su izabranici Manuela Pelegrinija goste iz Londona, najviše zahvaljujući trostrukom strelcu Negredu i Edinu Džeku koji je sa dva gola pečatirao sudbinu "čekićara" u ovom polufinalnom dvomeču

  • 2

Mančester Siti savladao je u prvom meču polufinala Liga kupa Engleske Vest Hem sa čak 6:0 i na taj način obezbedio sebi borbu za prvi trofej ove sezone, iako je preostalo da se odigra još 90 minuta revanša na "Apton parku". Zahvaljujući neverovatnom Negredu, "građani" su došli do svoje 10 uzastopne pobede na domaćem terenu, a u tih 10 trijumfa protivniku su dali čak 43 gola.

Sjajni španski reprezentativac je postigao golove u 12, 26 i 49. minutu, ali ne zaredom pošto je između njegovog drugog i trećeg pogotka, mrežu "čekićara" zatresao i Jaja Ture. Na kraju sudbinu igračima ekipe iz Londona zapečatio je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, koji je savladao golmana gostiju u 61. i 89. minutu. Asistent kod poslednjeg gola "građana" bio je Aleksandar Kolarov.

Britain Soccer League Cup

Kolarov je zamenio heroja utakmice, Negreda, dok je drugog reprezentativca Srbije iz redova Sitija, Manuel Pelegrini ostavio na klupi.

U drugom polufinalu Mančester junajted je poražen od Sanderlenda 2:1. Revanši polufinalnih utakmica igraće se 21. i 22. januara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA