STOJANOVIĆ: Čekam testove, ali čini mi se da se momci nisu ugojili tokom pauze (FOTO)

Prvog radnog dana u 2014. godini za crveno-bele, slovenački stručnjak istakao da je zadovoljan viđenim, ali i da se nije ostvarilo ono što je zacrtano 10. decembra

  • 3

Zimska pauza za fudbalere Crvene zvezde je prošlost! Trener crveno-belih Slaviša Stojanović okupio je ekipu koja je prvog radnog dana u 2014. godini brojala 34 igrača, s tim da je Đorđe Rakić otputovao u Nemačku kako bi dobio zeleno svetlo za priključenje timu.

S obzirom na to da je zimski odmor trajao skoro mesec dana postavilo se pitanje koliko su igrači spremno dočekali prvi trening i da li će se možda neko i pribojavati pregleda koji su na programu u petak i subotu.

- Na prvi pogled sve mi je delovalo kako treba. Ja sam se sa momcima video i u četvrtak veče na proslavi rođenja sina Darka Lazovića. Ipak, sve će se proveriti na pregledima, tu nema prevare. Videćemo kako se radilo.Raduje me to što su se skoro svi igrači vratili zdravi, računajući i Kovačevića i Martinovića dok manjih problema imaju Savićević (povreda koju vuče od jeseni) i Gogić (povreda lista).

Za razliku od predsednika Džajića koji ovu sezonu ne vidi kao presudnu, Stojanović je imao sasvim drugačije mišljenje za to kao i za aktuelne odlaske i dolaske iz kluba.

- Slažem se da je ova sezona u neku ruku presudna. Smo svi svesni kakav nas posao čeka. Blizu smo, spremni smo da izgaramo, pa kako nam Bog da - rekao je Slovenac i vrlo brzo se osvrnuo na pojačanja:

- Voleo bih da se ono što sam zacrtao 10. decembra kada sam predao izveštaj, ostvarilo. Ipak ne treba da srljamo i ponavljamo greške od letos. Ima nagoveštaja da će se nešto desiti u narednim danima, i da kada krenemo punom parom da će kadar biti formiran. Nemam mnogo zahteva, ali se zna na kojim pozicijama su potrebna pojačanja. Jedan štoper nam je sigurno potreban. Bilo bi dobro da možemo da dovedemo još jednog, ali ponavljam ne smemo da srljamo.

Trening Crvene Zvezde  (18)

Iznenađujuće lepo vreme donekle će uticati na to da će crveno-beli skoro čitav januar provesti u Beogradu. Naravno, ako se u međuvremenu nešto ne promeni, a na pitanje šta i kako u vezi priprema Stojanović nije mogao da da precizan odgovor.

- Plan će biti u potpunosti preciziran u nedelju. Vreme u Beogradu dozvoljava normalan rad i zbog toga smatram da nema potrebe da negde idemo. Za februar se sve detaljno zna, utakmice su dogovorene, a kada je reč o januarskom delu priprema, sve će se znati u nedelju. Na pripreme ću verovatno povesti 25-26 igrača - rekao je Stojanović koji se ubrzo pridružio stručnom štabu na pomoćnom treningu ''Marakane''.

Trenig Crvene Zvezde  (22)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    10. januar 2014 | 15:51

    Testove na HIV ! Ipak ste vi GAYlije,treba biti oprezan ! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • XoYo

    10. januar 2014 | 19:04

    A od čega da se ugoje kad ih ne plaćaju?!

  • Ludi Milojko

    10. januar 2014 | 17:25

    Slaninar idi napuni lavor, zvrji prazan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA