Pižon se vraća u Zvezdu!

Nekadašnji fudbaler crveno-belih i iskusni trener će biti zadužen za koordinisanje rada između omladinske škole i prvog tima

  • 12

Nekadašnji selektor Srbije i četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon vraća se u svoj nekadašnji klub na poziv predsednika crveno-belih Dragana Džajića.

Prema sazanjima "Politike", Pižon će biti zadužen za koordinisanje rada između omladinske škole i prvog tima.

- Predsednik Džajić smatra da bih svojim znanjem, iskustvom i autoritetom mogao da pomognem Crvenoj zvezdi. U klubu ću ostati sve dok ponovo ne pronađem povoljan inostrani angažman. Odlučio sam da svoje slobodno vreme posvetim voljenom klubu, posebno mi se svidela ideja da se svi iskreni zvezdaši vrate svojoj kući a to znači Crvenoj zvezdi - rekao je Petrović.

- Ne dolazim u Zvezdu da bih nekome smetao, već da bih pomogao. Neću se mešati u rad prvog trenera, koji će kao i do sada imati punu autonomiju u odlučivanju. Želim pre svega da mlade trenere koji su u omladinskoj školi, a koje dobro poznajem, posavetujem. Mislim da imam i znanje i iskustvo. Svim srcem stojim na raspolaganju Crvenoj zvezdi - rekao je Pižon, koji ne želi da smeta treneru Slaviši Stojanoviću u obavljanju njegovog posla.

DUSAN SAVIC, ZORAN FILIPOVIC, VLADIMIR PETROVIC PIZON, DRAGAN DZAJIC DZAJA

- Ne, nikako. Ne dolazim u Zvezdu da bih mu bio opozicija, već prijatelj. Ni jednog momenta se neću mešati u njegov posao, to vam odgovorno tvrdim. Na kraju i vreme će pokazati - rekao je Vladimir Petrović Pižon.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    11. januar 2014 | 11:39

    Ma ko to j..e sto se on vraca u k...u ??!!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Rajko

    11. januar 2014 | 13:34

    Pizon iako je dobio samar kad je poslednji put odlazio,ipak se vraca u Zvezdu i to iz ljubavi,za dz!!!Jedan od retkih,iskrenih Zvezdasa,koji je uvek spreman da dodje u klub bez obzira na sve ...(kokeze,vesice....zelenase , huligane...)

  • Zoran

    11. januar 2014 | 10:19

    BRAVOOOOOOOOOO!!!!!!!!!1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA