ANKETA TELEGRAFA: Ana je seks simbol u Australiji! (VIDEO)

Srpska teniserka je najzgodnija i najlepša po mišljenju većine anketiranih navijača sa Australijan opena

  • 7

Možda srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović nemaju tako velike šanse za titulu na Gren slemu Australijan open u Melburnu, ali jedno je sigurno - Ana Ivanović je jedan trofej već obezbedila.

LEPO LICE, ZGODNO TELO

To je titula najlepše i najzgodnije teniserke turnira, za koju je mnogi navijači u Melburnu smatraju. U anketi Telegrafa, jedni smatraju da je lepa, drugi da je zgodna, treći da ima dobre noge, četvrti da je simpatična i tako dalje.

- Ana Ivanović izgleda najbolje! Nije samo što je naša, već je i lepa zgodna, simpatična - mišljenje je Srbina iz Melburna.

Uostalom, pogledajte šta su stranci rekli o našoj lepotici...

Osim naše teniserke publika u Australiji gaji simpatije i prema Ruskinji Mariji Šarapovoj, dok se Serena Vilijams ne kotira najbolje na listi najlepših devojaka na turniru, ali je zato prvi favorit za osvajanje titule.

NAJLEPŠA NA NAJBOLJU

Sa druge strane što se tiče trijumfa, očekuje da će titulu na prvom Gren slemu u sezoni u muškoj konkurenciji odbraniti Novak Đoković, a reportera Telegrafa u Melburnu zanimalo je ko je glavni favorit među ženama.

Iako dvostruka uzastopna pobednica Australijan Opena Viktorija Azarenka ima male šanse da slavi u Melburnu, prema mišljenju posetilaca turnira koji najveće šanse daju prvoj teniserki sveta Sereni Vilijams.

- Definitivno Serena! Niko joj ne može prići, mnogo je jaka - bio je jedan od komentara.

Zanimljivo je da se upravo najlepša teniserka turnira Ana Ivanović sastaje sa najboljom igračicom sveta i turnira Serenom Vilijams, a taj duel je na programu  ujutru u nedelju od 09.00 sati po srednje evropskom vremenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Medigrup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA