DOLONC: Serena je najlepša!

Impresionirana američkom teniserkom, Dolonc, koja ne govori najbolje srpski jezik, napravila je grešku i umesto najboljom igračicom Serenu nazvala najlepšom

  • 1

Srpska teniserka Vesna Dolonc posle poraza od Serene Vilijams  na Australijan Openu smatra da je mogla da osvoji više od tri gema protiv prve teniserke sveta, ali je malo sputalo to što je bila impresionirana protivnicom.

- Bila sam previše nervozna! Imala sam veliku želju da igram protiv Serene, pa sam se zbog toga ukočila na terenu. Hoću da igram ponovo sa njom i nadam se da će biti bolje - rekla je Vesna na konferenciji za novinare posle meča i istakla da joj susret sa Serenom dosta značiti u nastavku karijere.

- Dobro je što sam igrala protiv prve teniserke sveta, jer sam igrala treći meč u karijeri na centralnom terenu i stekla veliko iskustvo - rekla je srpska teniserka.

Najveće probleme srpskoj teniserki zadavao je servis protivnice sa kojom se prvi put u karijeri sastala.

- Serena servira super! Igra jako brzo i nikada ne možeš da predvidiš njen sledeći udarac, pa moraš da reaguješ u sekundi. Konstantno je agesivna i stavlja svoje protivnice pod veliki pritisak - rekla je Vesna koja smatra da Serena ima velike šanse za titulu, ali i da postane najbolja teniserka svih vremena.

- Serena je najlepša - rekla je Vesna, koja ne priča najbolje srpski i nastavila:

- Osim nje titulu mogu da osvoje i Šarapova, Azarenka i Li Na.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Medigrup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA