Rukometaši Partizana igraju sa zatvorenicima! (FOTO)

Crno-beli podržali akciju "Nema života bez sporta" kojom se promoviše sport među osuđenicima u Kazneno - popravnom zavodu u Beogradu

  • 4

Rukometaši Partizana održaće trening i odigraće utakmicu sa zatvorenicima Kaznenog-popravnog zavoda u Beogradu. U okviru akcije "Nema života bez sporta" rukometaši će pokazati svoju plemenitu stranu, a osuđenicima će ukazati na pravila fer pleja i suštinskog rešavanja konflikta bez nasilja:

- Svesni smo pozitivnog uticaja koji sport ima na zajednicu. Za vreme održavanja EP u Danskoj pokušaćemo da ostvarimo postavljene ciljeve, odnosno da osuđenim licima pomognemo da nauče pravila i zavole rukomet - rekao je Aleksandar Blagojević, direktor rukometnog kluba Partizan.

Utakmica između osuđenika i rukometaša Partizana biće odigrana 31. januara u rekreativnom centru u okviru zatvora.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajmon

    15. januar 2014 | 18:00

    Apelujem na igrače ekipe Partizan da obrate posebnu pažnju na najnovije pojačanje Đurića ... Čujem da je mali opasan igrač i da će dugo igrati u protivničkoj ekipi ...

  • grobar do koske

    15. januar 2014 | 17:37

    Djura se vec organizovao i ceka cokija i aboliranog da nastave po starom ali sa one strane !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • G-Man

    15. januar 2014 | 18:50

    Svaka cast....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA