Tuča Slovenca i Janga, šta se to dešava sa Majamijem? (VIDEO)

Zbog napada na Gorana Dragića košarkaš Lejkersa je morao pre vremena u svlačionicu što je uticalo da njegov tim izgubi od Finiksa rezultatom 121:114 * Nekadašnji najbolji ruki Portlanda posle četiri godine pauze zbog dve operacije kolena vratio se na teren, ali u dresu Majamija koji je vezao tri poraza

  • 0

Kada Džerald Grin igra, za Finiks nema zime! Zahvaljujući fenomenalnoj partiji Grina, koji je postigao 28 poena, u drugom poluvremenu košarkaši Finiksa savladali su Los Anđeles Lejkerse rezultatom 121:114, ali je ovaj NBA meč svakako obeležila tuča Nika Janga i Slovenca Dragića gde je ceh na kraju platio Jang.

''Kavgadžija'' Dragić je imao zapaženu rolu u domaćem timu sa 18 poena, 10 skokova i sedam asistencija Fraj je ubacio 20 dok je Moris brojao do 24, od čega je 17 ubacio u prvom poluvremenu.

S druge strane kod Lejkersa, kojima se Brajant još nije vratio zbog povrede, najefikasniji je bio Španac Pau Gasol sa 24 poena i devet skokova, Džonson je ubacio 22 koša dok je isključeni Jang izbrojao do devet.

- Reagovao sam kao što bi svako drugi reagovao u tom momentu. Ponelo me je - rekao je Jang nakon isključenja.

Majami je vezao treći uzastopni poraz, ali to je najmanje bitno sada s obzirom na to da je meč protiv Vašingtona obeležio povratak Grega Odena posle četiri godine pauze i teške povrede kolena koju je imao.

Ruki Portlanda iz 2007. godine, za kojeg su predviđali karijeru sličnu onoj koju je imao Šekil O'Nil, imao je dve teške operacije na levom kolenu koje su ga odvojile sa parketa na koji se vratio zakucavanjem što je izmamilo aplauze čitave dvorane. Oden je odigrao skoro osam minuta u porazu šampiona od Vizardsa rezultatom 114:97 i uspeo je da postigne šest poena.

Serija Vašingtona od 20-o u prvoj četvrtini bila je ključna u rušenju Majamija u kojem je najefikasniji bio Kris Boš sa 26 poena dok je poen manje ubacio Lebron Džejms. Podbacio je Vejd sa samo osam poena. U pobedničkom timu najviše se istakao Vol sa 25 poena dok su Ilario i Bil dodali 19.

Što se tiče srpskih košarkaša Nedović po običaju nije igrao za Golden Stejt dok je Raduljica u porazu Milvokija ubacio samo jedan poen.

Rezultati NBA:

Čikago - Orlando 128:125

Šarlot - Filadelfija 92:95

Majami - Vašington 97:114

Toronto - Boston 83:88

Hjuston - Nju Orleans 103:100

Memfis - Milvoki 82:77

Sakramento - Minesota 111.108

Juta - San Antonio 105:109

LA Lejkersi - Finiks 114:121

Klivlend - Portland 96:108

Denver - Golden Stejt 123:116

Dalas - LA Klipersi 127:129

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA