Privilegovani Nadal i Federer pod krovom prošli dalje

Nisu imali većih problema, baš kao ni Conga. Iznenađenje ispadanje Sepija

  • 0

Lagano, po pravom paklu, zbog čega su svi mečevi sem onih koje su igrali Rafael Nadal i Rodžer Federer odloženi, Španac i Švajcarac su obezbedili prolaz u treće kolo Australijan opena.

Rafa je simpatičnom Australijancu grčkog porekla Kokinakisu dozvolio samo osam gemova, slavivši sa 6:2, 6:4, 6:2 i obezbedio prolaz na megdan pobedniku duela Sok - Monfis.

Federer je bio još ekspresniji od Rafe, iako je u trećem setu meča igrao taj brejk protiv Slovenca Blaža Kavčića - 6:2, 6:1, 7:6.

Naredni rival mu je pobednik duela Verdasko - Gabašvili.

Četvrtog dana AO u muškoj konkurenciji očekivanu pobedu zabeležio je i Conga protiv Belučija (7:6, 6:4, 6:4), dok je iznenađenje dana ispadanje Andreasa Sepija od Donalda Janga posle pet setova.

Podsećamo, ovaj dan je počeo sa puno problema. Meč Marije Šarapove je igran na 42 stepena celzijusova, zbog čega je došlo do prekida svim mečeva, osim dva koja su igrala Federer i Nadal, jer su njihovi stadioni imali krov.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Dom zdravlja Doktor Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA