SPORT: Liverpul stiže na Marakanu!

Čelnici petostrukog šampiona Evrope poslali pismo Crvenoj zvezdi u kojem ističu da žele poslovno-tehničku saradnju sa trofejnim srpskim klubom

  • 21

Trofejni engleski klub Liverpul stiže na Marakanu! Vest koju je prvi objavio dnevni list ''Sport'', a koja se ne tiče odigravanja prijateljskog meča, barem ne za sada, nego saradnje ovog kluba sa Crvenom zvezdom u svakom smislu.

Petostruki šampion Evrope, prema izvoru ''Sporta'', želi da ''stisne ruku'' sa čelnicima Zvezde gde bi najpre došlo do razmene iskustava klubova to se tiče rada mlađih kategorija što bi svakako moglo da pomogne posrnulom gigantu sa ''Marakane''.

- Poziv iz Liverpula je već na stolu čelnika mlađih kategorija Crvene zvezde. Štaviše, delegacija crveno-belih trebalo bi u periodu između 4. i 10. februara da boravi u Liverpulu. Tada će se precizirati svi detalji - istakao je izvor 'Sporta''.

Pismo o poslovno-tehničkoj saradnji je navodno već stiglo na adresu u Ljutice Bogdana 1a odakle još nema oglašenja povodom ovog pitanja. Da li će Zvezda prihvatiti ovaj poziv još nije poznato, ali ne treba zaboraviti da su crveno-beli pre nekoliko godina usko sarađivali i sa Liverpulovim najvećim rivalom i najtrofejnijim engleskim klubom, Mančester junajtedom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    19. januar 2014 | 12:14

    BRZO DOK NE BUDE KASNO igraci potpisujte ugovore za DZ. i u "bliskoj buducnosti" igracete u LIVERPULU ali iz PETROVCA na MLAVI kada sloboda napravi FUZIJU sa tim klubom !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! zaboravili ste da podsetite SIRU javnost u SRBIJI da je i iz CELSIJA stigla RAZGLEDNICA za N.GODINU !!

  • MikiGrobar

    19. januar 2014 | 12:08

    Bolje da saradjuju sa FK Slogom haha

  • Djuka

    19. januar 2014 | 11:51

    Odma nakon poraza jucerasnjeg. Ma molim vas nemojte me zasmejavati!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA