U REALU PRESREĆNI: Kiksevi Atletika i Barse! (VIDEO)

Rezultat 1:1 stajao na semaforu posle utakmice Levante - Barselona, a potom i posle okršaja Atletiko Madrid - Sevilja. "Jorgandžije" imale savršenu priliku da preuzmu lidersku poziciju Primere, ali je od ovog vikenda najviše profitirao Real, koji sada kaska samo bod za vodećim tandemom

  • 1

Sada se već ozbiljno zakuvalo u Primeri! Aktuelni šampion Barselona kiksnuo je na gostovanju Levanteu, pošto je meč 20. kola završen rezultatom 1:1.

Vintra je za domaće postigao gol već u desetom minutu, a sve što je Barsa uspela da uradi po tom pitanju je da izjednači devet minuta kasnije preko Pikea.

Očekivalo se da će ekipa koja je nedavno Hetafeu u dva meča dala sedam golova biti mnogo efikasnija u drugom pouvremenu protiv 11. ekipe na tabeli, ali toga na kraju nije bilo. Interesantno, Barsa je imala Lionela Mesija na terenu, posed lopte skoro 75 odsto, i više šuteva ka golu, ali sve to nije donelo tri boda. Podsetimo, Brazilac Nejmar nije igrao zbog povrede članka.

Kiks katalonske ekipe nije iskoristio Atletiko Madrid, koji je imao pobedu nad Seviljom, ali nije dospeo na prvo mesto na tabeli!

Atletiko - Sevilja 1:1

Strelac za Atletiko je bio nekadašnji igrač Barselone, David Vilja u 18. minutu.

U 73. minutu ipak je dosuđen penal za Sevilju, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je bio siguran sa bele tačke za 1:1. U samoj završnici isključen je Alberto Moreno, ali Atletiko ni to nije iskoristio za tako važnu pobedu.

Sada "jorgandžije" ponovo dele prvo mesto sa Barselonom sa 51 bodom, a Real kaska tek bod. Nema sumnje, dugo nije bilo ovako zanimljivo u španskom prvenstvu!

Primera 20. kolo:

Petak:

Malaga – Valensija 0:0

Subota:

Betis – Real Madrid 0:5

Elče – Rajo Valjekano 2:0

Granada – Osasuna 0:0

Espanjol – Selta 1:0

Nedelja:

Hetafe – Real Sosijedad 2:2

(Marica 28, Leon 52, Borha 61. c.k. - Agriteh 4, 16)

Viljareal – Almerija 2:0

(Uče 3, Soriano 87.pen.)

Levante – Barselona 1:1

(Vintra 10, Pike 19.)

Atletiko Madrid – Sevilja 1:1

(Vilja 18. - Rakitić 73.pen, Moreno 90. c.k. )

Ponedeljak:

Atletik Bilbao – Valjadolid 22.00

TABELA: Barselona 51, Atletiko Madrid 51, Real Madrid 50, Viljareal 37, Atletik Bilbao 36, Real Sosijedad 33, Sevilja 30...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA