Zvezdan Terzić na čelu Zajednice klubova Superlige?

Ukoliko bude usvojen predlog da Izvršni odbor Zajednice ubuduće čine predsednici klubova Superlige, vrlo verovatno bi moglo da se desi da prvi čovek OFK Beograda sedne u fotelju predsednika ove organizacije, u kojoj bi zamenio predsednika Skupštine "romantičara" Dragoljuba Lekića

  • 9

Predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić mogao bi posle skupštine Zajednice klubova Superlige da postane prvi čovek ove organizacije, a na tom mestu bi zamenio svog klupskog funkcionera Dragoljuba Lekića, prema pisanju "Sporta". Do promene će doći, jer prema nekim najavama na predstojećoj sednici trebalo bi da dođe do promene statuta Zajednice superligaša.

Jedna od stvari koja će biti promenjena jeste ta da će ubuduće članovi Izvršnog odbora Zajednice biti samo predsednici klubova ili predsednici upravnih odbora klubova, a pošto je predsednik Izvršnog odbora ujedno i predsednik Zajednice klubova Superlige, to znači da će Lekić morati da napusti trenutnu funkciju, pošto se nalazi na mestu predsednika skupštine "romantičara".

Osim ove promene, Skupštinu Zajednice superligaša činiće još potpredsednici i generalni sekretari, dok će po dva člana iz svakog kluba činiti sastav ovog tela.

- Radna grupa FSS u sastavu Zoran Laković, Dragoljub Lekić i Dragan Subotić predložiće rešenja za rasplet situacije u Zajednici. Ova radna grupa je formirana pre dvadesetak dana - izjavio je Branislav Delić, prvi operativac ove organizacije, koji je ukazao i na mogućnost da se razreše sva kadrovska pitanja ukoliko dođe do konsenzusa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    22. januar 2014 | 00:33

    Bio je dve godine u begstvu u CG, pa u pritvoru i sada je on zaista idealan kandidat. Sramota, jadna nasa Srbijo. I sta ocekivati od srpskog fudbala ako su ovakvi ljudi na celu organizacija.Bruka

  • yyyyyy

    22. januar 2014 | 00:44

    Dogovorio se sa Toletom E pa sada su se sastala dva bivša robijasa

  • Pera

    22. januar 2014 | 06:48

    Bivši robijaši su idealni za te funkcije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA