Osipa se Zvezda: Partizanov đak napušta Marakanu, za njim još dvojica (VIDEO)

Crveno-bele će napustiti omladinci Marko Šiškov i Luka Luković kao i Dean Tišma koji je nedavno potpisao profesionalani ugovor

  • 5

Crvena zvezda iz dana u dan ulazi u nove probleme! Vest da će Abiola Dauda napustiti ''Marakanu'' bez obeštećenja potresla je skoro sve u klubu, a nepuna 24 sata posle toga crveno-beli se susreću s novim problemom - gubitku trojice talentovanih omladinaca. U pitanju su Marko Šiškov, za kojeg je Zvezda vodila rat s Partizanom da ga preotme, Luka Luković i Dean Tišma.

Šiškov je na ''Marakanu'' stigao kao omladinac Partizana za koji je odbio da potpiše profesionalni ugovor, a crveno-beli će ga za nepunih pet meseci izgubiti jer nisu uplatili 2.500 hiljade evra na račun registracije fudbalera kojeg je otac, nezadovoljan neispunjenim obećanjima, odveo u OFK Beograd.

Što se tiče Lukovića, koji nema ni stipendijski ugovor, on će potpisati ugovor sa Vojvodinom, a radi se o jednom od najtalentovanijih vezista i člana omladinske reprezentacije. Zahtev za raskid ugovora sa Zvezdom podneće i Dean Tišma koji je nedavno postao profesionalac, ali je svestan da neće dobiti šansu u crveno-belom dresu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. januar 2014 | 11:01

    Vest da ce DAUDA napustiti PECURKANU bez OBESTECENJA potresla je SKORO SVE U klubu,a koga nije sada kada nema Stojadinovica,verovatno nije POTRESLA ta vest "samo" cokija,dzaju,toncija i kokezu a SVE OSTALE JESTE !!! HHHAAAHHHHAA F.K.CIRKUS... PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • da primetim

    22. januar 2014 | 11:30

    ...naseobina poznata kao Bezanija, dobija na znacenju...ove ni djilas ne spasava...

  • Plavi

    22. januar 2014 | 16:46

    Au bre glodaru do koske,kako ti bre nije glupo da komentarises svaju zvezdinu vest.. ajde da barem napises po nekad nesto pametno... Bas si bolestan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA