MALER: Falkao propušta Mundijal?! (VIDEO)

Kolumbijac zaradio povredu na utakmici kupa Francuske koja bi mogla da ga odvoji od terena na duži period i zbog koje možda propusti svetski šampionat koji počinje u junu

  • 2

Napadač Monaka, Radamel Falkao povredio se na utakmici francuskog kupa protiv Šaseleja, a prema prvim reakcijama čelnika francuskog prvoligaša u pitanju bi mogla da bude ozbiljnija povreda kolena.

Kolumbijski reprezentativac je, četiri minuta pre kraja prvog poluvremena, posle jednog duela ostao da leži zgrčen na terenu držeći se za levu nogu, dozivajući medicinskih tim svoje ekipe. Ubrzo je iznet sa terena na nosilima, sa bolnom grimasom na licu.

Prve pretpostavke o težini njegove povrede za sada nisu dobre, a pretpostavlja se da su u pitanju ligamenti, ipak trebalo bi sačekati dalje medicinske preglede koji će se obaviti narednih dana. Ukoliko se potvrde prvobitna previđanja efikasnom centarforu biće ugroženo učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA