ZVANIČNO: Partizan Tesla!

Crno-beli su uspeli da realizuju projekat koji će omogućiti navijačima širom sveta da dobijaju posebne video poruke od fudbalera, a ovo je za sada jedinstvena platforma u evropskim okvirima

  • 11

FK Partizan je na konferenciji za  medije, održanoj u četvrtak, promovisao jedinstvenu multimedijalnu platformu partizan.tesla.tc, koja ima za cilj stalni kontakt navijača i simpatizera crno-belih širom sveta sa svojim omiljenim klubom, putem multimedijalnog programa, koji imaju na svojim telefonima.

Direktorka marketinga kluba iz Humske, Biljana Filipović je ovom prilikom rekla da je ovaj projekat inovativan u svetu i da će pored srpskog šampiona još nekoliko evropskih timova uraditi sličnu stvar.

- Volimo da kažemo kako je Partizan uvek bio avangarda u svemu. Ali ne samo ovim projektom, već mnogobrojnim projektima koje smo imali u poslednjih godinu i po dana pokazali smo da ne samo što ne zaostajemo za evropskim klubovima, već smo nekada korak ispred - izjavila je Filipovićeva.

Tokom nekoliko dana koliko ovaj projekat radi, ljudi iz 31 zemlje su posetili platformu, dok su se navijači iz 19 zemalja već učlanili. Na ovoj stranici će pored uobičajenih stvari koje se mogu naći vezanih za golove, utakmice i druge stvari, pristalice crno belih imaće priliku da se upoznaju i sa istorijatom kluba, kao i da dobiju posebne video poruke od fudbalera crno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tesla

    23. januar 2014 | 19:59

    koliko je mali klub ovaj partizan pa mora da stavlja teslu pored svog imena da bi ih neko posetio.

  • Delija

    23. januar 2014 | 19:40

    Da li mogu da uspostavim vezu sa Sandrom Partizan?.

  • Kole

    23. januar 2014 | 19:29

    Bravo GROBARI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA