Da li ste očekivali da će baš oni pevati himnu Svetskog prvenstva?

Zvanična pesma planetarne smotre u Brazilu imaće tri verzije, a izdaće je kompanija Soni mjuzik, a izvodiće je tri svetske zvezde

  • 2

Mundijalska groznica već polako počinje, a mnogi su željno iščekivali ko će biti izvođač oficijelne himne Svetskog prvenstva u Brazilu.

Čekanju je kraj, kako je u četvrtak predstavljeno na stadionu "Marakana" u Rio de Žaneiru, pesmu šampionata sveta izvešće Dženifer Lopez, Pitbul i brazilska pevačica Klaudija Leite.

Pesmu je napisao američki reper u saradnji sa još trojicom umetnika, a naziv himne je "We are one (Ole Ola)", a biće urađene verzije na engleskom, španskom i portugalskom jeziku. Pesmu će objaviti Soni mjuzik, ali još uvek se ne zna kada će biti premijerno izvedena.

Ovi izvođači su angažovani kako bi pesma imala latino prizvuk, a svi se nadaju da bi ova himna mogla da nadmaši pesmu "Waka waka", koju je Šakira otpevala za prethodni svetski šampionat.

Pored zvanične numere šampionata, postojaće i pesma koju  mogu da napišu i komponuju svi obožavaoci širom sveta i pošalju Soni mjuziku, a onu koja bude izabrana kao najbolja otpevaće Riki Martin, koji je već pevao glavnu pesmu za Svetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA