Ni penal ni crveni karton Bufona nisu dovoljni Laciju, kiks Napolija (VIDEO)

Lacio prekinuo Juventusov niz od 12 pobeda, ali ima za čim da žali jer su sa igračem više odigrali samo 1:1 * Istim rezultatom Napoli je došao do boda protiv Kjeva

  • 0

Kada su fudbaleri Juventusa u 24. minutu ostali bez isključenog Đanluiđija Bufona i kada je Kandreva iskoristio jedanaesterac za Lacio, koji je skrivio italijanski golman, činilo se da će bjanko-neri posle 12 mečeva bez poraza pognute glave napustiti ''Olimpiko'', ali izabranici Antonija Kontea su pokazali zašto su šampioni i lideri Serije A - 1:1.

Penal u 24. minutu jeste postojao, ali pitanje je da li je Bufon zaslužio isključenje posle faula nad Kloseom. Umesto prvog golmana ''azura'' na teren je ušao Storari koji nije uspeo da odrani penal Kandrevi, ali zato je u 76. minutu, pri rezultatu 1:1, zaustavio šut Klosea sa samo pet metara.

Prethodno je Ljorente u 60. minutu manirom rasnog strelca lobovao glavom golmana Lacija, koji je u 85. minutu mogao do sva tri boda, ali se u toj nameri isprečila stativa.

Fudbaleri Kijeva napravili su manje iznenađenje u Napulju u 21. kolu Serija A. "Leteći magarci" uspeli su da ostanu neporaženi protiv Napolija i sa"Sao Paola" odnesu bod - 1:1.

Gol za vođstvo Kijeva sjajnim udarcem postigao je Sardo u 18. minutu posle asistencije Teroa. Napolitanci su od tog trenutka dominirali terenom, stvarali šanse, ali su uspeli samo da dođu do izjednačenja preko Raula Albiola u 88. minutu.

Napoli se ovim remijem verovatno oprostio od trke za titulu, jer im Juventus sada beži deset bodova i ima utakmicu manje. Sa druge strane, Kijevu preostaje velika borba za opstanak.

Serija A 21. kolo:

Subota:

Napoli - Kijevo 1:1

(Sardo 18)

Lazio - Juventus 1:1

(Kandreva 27 - Ljorente 60)

Nedelja:

Verona - Roma 12.30

Kaljari - Milan 15.00

Inter - Katanija 15.00

Livorno - Sasuolo 15.00

Parma - Udineze 15.00

Sampdorija - Bolonja 15.00

Torino - Atalanta 15.00

Fiorentina - Đenova 20.45

Tabela: Juventus 56, Roma 47 , Napoli 44 (+1), Fiorentina 40...Sausolo 17, Livorno 13 Katanija 13.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA