ŠEFIK KAO KECMAN: Zvezda osvojila kup neverovatnim golom u zadnjoj sekundi! (VIDEO)

Rezultat je bio izjednačen 11:11, a ostao je sekund do kraja, kada je Denis Šefik uzeo loptu i sa svog gola bacio je iz očaja ka golu Radničkog. * Ona se odbila od vode i završila u mreži protivnika, čime su crveno-beli osvojili Kup

  • 37

Vaterpolisti Crvene zvezde odbranili su Kup Srbije, osvojen prošle sezone, pošto su u finalu pobedili Radnički iz Kragujevca sa 12:11.

Trijumf Zvezdi je doneo golman Denis Šefik koji je u poslednjoj sekundi bacio loptu ga golu Radničkog sa svog gola, onako iz očaja, a ona se odbila od vode i srećno ušla u gol kroz ruke golmana Zdravka Radića.

Ovakav gol nije viđen u vaterpolu u novijoj istoriji ovog sporta, jer se ne očekuje da neko da gol na ovaj način.

- Šutnuo sam iz očaja! Nije mi palo napamet da može nešto ovako da se desi. Lopta je nezgodno odskočila i prevarila Radića.

- Možda stariji pamte ovakav gol, ali ja ne! Presrećan smo što smo osvojili trofej, ali smo loše igrali. Radnički je pokazao bolju igru, ali smo mi pobedili samo zahvaljujući talasu koji nas je nosio sa tribina. - rekao je Šefik.

Ovo je crveno-belima drugi trofej ove sezone, a peti uzastopni pehar, jer su nedavno u Bečeju osvojili Superkup Evrope pobedivši istog rivala.

Prava drama viđena je u finišu meča. Na samo 40 sekundi pre kraja rezultat je bio izjednačen 11:11, a Zvezda je krenula u napad sa igračem više.  Prebacivali su loptu sa jedne na drugu stranu ali je Rašović promašio.

Imao je Radnički napad ali je promašio. Ostao je sekund do kraja, lopta je došla do Šefika koji je bacio, onako iz očaja ka golu Radničkog i...dao gol.

Krenulo je neopisivo slavlje na bazenu Tašmajadan, a igrači Radničkog su se bunili kod sudija da je vreme isteklo, ali ništa nije pomoglo. Zvezda je osvojila Kup.

ZVEZDA SVE VREME BOLJA

Velika borba vodila se na bazenu Tašmajdan, u fenomenalnoj atmosferi pred 2,500 navijača. Posle velike borbe Zvezda je rešila prvi period sa 3:2, ali se Radnički nije predava i uvek je zaostajao jedan gol za rivalom. Domaćin Kupa je na poluvremenu imao minimalnu prednost od 6:5.

U nastavku meča crveno-beli su bodreni od strane navijača nastavili da diktiraju tempo na meču.  Zvezda je ključnu prednost stekla krajem trećeg preioda kada je sa dva vezana gola stekla osetniju prednost od 9:6, prvi put na meču.

U poslednjih osam minuta meča Kragujevani su pokušavali da se vrate u meč i da smanje prednost, ali nisu uspevali da priđu na manje od dva gola. Imao je Filip Filipović priliku da smanji na 10:9 posle peterca, ali mu je Šefik odbranio.

Usledila je kazna jer je Vapenski efektnim golom doneo opet veliku prednost 11:8.

Ali, to nije bio kraj! Sa tri gola zaredom Radnički se vratio u meč i na minut pre kraja izjednačio na 11:11

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja Petrovic

    26. januar 2014 | 22:04

    Ti si ponos DELIJA ,TI SI ZVEZDA NAD ZVEZDAMA.DDDEEEENNNIIISSS SSSEEEFFFIIIKKKK.....

  • Nikola

    26. januar 2014 | 22:04

    Hahahaha grobari, placite, klecite, pokorite se, molite da je vreme isteklo!!! Ali uzalud trud dzaba vam sve!!! Trofej u najjacon konkurenciji ikada je nas ponovo!!!"

  • Bobolino

    26. januar 2014 | 22:07

    ..једна једина непобедива, моја љубави !! Хвала ти што постојиш. ДС 1989

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA