Čelsi 38 šuteva, Vest Hem 1! Ko igra fudbal iz 19. veka? (FOTO)

- Ovo nije najbolja liga na svetu, ovo je fudbal iz 19. veka - izjavio je Žoze Murinjo posle utakmice Čelsi - Vest Hem u kojoj su "plavci" igrački razbili "čekićare", ali nisu uspeli da osvoje sva tri boda

  • 12

Fudbaleri Čelsija nisu uspeli da savladaju Vest Hem na "Stamford Bridžu" u okviru 23. kola Premijer lige. Iako su "plavci" od prvog do poslednjeg minuta utakmice očitali lekciju "čekićarima", na semaforu je ipak na kraju stajalo 0:0.

Koliko su izabranici Žoze Murinja bili dominatni pokazuje statistika, s obzirom da su oni uputili čak 38 šuteva na gol Vest Hema, dok su gosti uputili samo jedan prema Petru Čehu. Trener Čelsija bio je vidno iznerviran zbog načina na koji je tim Sema Alardajsa igrao na ovom meču:

- Ovo nije najbolja liga na svetu, ovo je fudbal iz 19. veka. Šteta. Zadovoljan sam svojim igračima, igrali su fenomenalno u drugom poluvremenu, ali njihov golman je odbranio mnogo toga. Imali su i druge igrače sa rukavicama koji su mnogo toga odbranili, imali su više golmana nego odbrambenih igrača. Uz to, oni su simulirali povrede. Ne znam da li je varanje prava reč, ali njihov golman odugovlačio je u prvom minutu, ne samo posle 70. minuta. Imali su desetoricu u kaznenom prostoru, odbrambeni igrači nisu stopalom kročili van šesnaesterca - rekao je Murinjo.

S druge strane, stratega Vest Hema, Sema Alardajsa nisu mnogo zanimale kritike od strane Portugalca:

- Apsolutno me ne zanima mišljenje Žoze Murinja. Uživam da gledam njega i igrače Čelsija kako svoje frustracije ispoljavaju na sudijama - rekao je Alardajs.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    30. januar 2014 | 11:18

    Rece covek koji je na taj nacin dobio Barsu

  • Vlada

    30. januar 2014 | 11:22

    Murinjo je bio iznerviran zbog bunkera West-a??? A kako je on igrao protiv Barselone pre par godina u Ligi sampiona, nije izasao iz sesnaest metara celu utakmicu, antipropaganda fudbala i sad se buni...

  • Struka

    30. januar 2014 | 11:53

    Drug mi puko tiket od $12.400 14 parova I celzi najmanja kvota 1.20. Posle utakmice na posao. Jadnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA