Novak Đoković otkrio zašto ne igra u Dejvis Kupu!

* Odluku o izostanku iz prvog kola takmičenja doneo sam posle ozbiljnih i detaljnih konsultacija sa svojim timom. Uveren sam da je ona najispravnija moguća. * Takođe, uveren sam i da je za budućnost našeg tenisa veoma važno da mlađi teniseri u ovoj sezoni dobiju priliku i stiču iskustvo u igri protiv reprezentacije kakva je Švajcarska, poručio je srpski as

  • 22

Naš najbolji teniser Novak Đoković istakao je da je nebrojeno puta bio uz Dejvis kup reprezentaciju i igrao za Srbiju, ali da je ovog puta doneo odluku o izostanku, posle ozbiljnih konsultacija sa svojim timom.

- Godine igranja za Dejvis kup reprezentaciju moje zemlje predstavljaju najdraže trenutke koje sam doživeo u profesionalnoj karijeri.

- Uvek sam davao sve od sebe i ponosan sam na sve što smo moji drugovi i ja postigli. Postali smo svetski šampioni 2010. godine posle pobede nad Francuskom u Beogradu, a igrali smo još jedno finale, prošle godine protiv Češke. Bilo je i drugih značajnih i velikih mečeva.

- Odluku o izostanku iz prvog kola takmičenja doneo sam posle ozbiljnih i detaljnih konsultacija sa svojim timom. Uveren sam da je ona najispravnija moguća.

- Takođe, uveren sam i da je za budućnost našeg tenisa veoma važno da mlađi teniseri u ovoj sezoni dobiju priliku i stiču iskustvo u igri protiv reprezentacije kakva je Švajcarska. Ja ću biti uz njih svim srcem - poručio je Nole i dodao:

- Rodžeru i Stanislasu želim da dožive Srbiju onakvom kakva jeste, lepom i otvorenom zemljom i da se iznenade snagom i talentom naših mladih tenisera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • livia

    30. januar 2014 | 20:52

    Ovi maliciozni komentari otkrivaju svu ljudsku zlobu i nezahvalnost coveku sa bezbroj dokaza koliko voli svoju zemlju!Potpuno si u pravu, Nole! Treba dati sansu mladjima a ti na osvajanje RG! Sa srecom ti bilo i verom u Boga, uspeces!

  • ciking

    30. januar 2014 | 20:29

    ne serite, nema sta da se pravda. Prva runda, dao sansu drugima .Nije finale, ako se probiju sigurno ce se pridruziti protiv ozbiljnijih protivnika.

  • Yugo

    30. januar 2014 | 21:09

    Zaboravili ste da je prošle godine u finalu protiv Češke jedino Nole i igrao pokidao se....a ostali su igrali na njegova ledja i nadali se čudu...ispravna odluka 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA