ŽOCUROGLU: Turci zovu Željka Obradovića za selektora!

Prvi razgovori sa proslavljenim srpskim trenerom na klupi Fenerbahčea već su uspostavljeni, tvrdi tim menadžer turske košarkaške reprezentacije

  • 9

U Turskoj su posle dobijanja vajld karte za učešće na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Španiji počeli ubrzano da rade na dovođenju novog selektora, a prvi pik tamošnjeg saveza je proslavljeni srpski trener Željko Obradović.

Prvi razgovori sa trenerom Fenerbahčea već su obavljeni, potvrdio je tim menadžer turske reprezentacije.

- Razgovarali smo sa Obradovićem. Mislim da nam je neophodan trener koji dobro poznaje turske igrače. Videćemo šta će biti u narednih nekoliko dana - rekao je Harun Erdenaj.

Ovaj izbor turskog saveza svakako je logičan, s obzirom na rezultate koje Obradović postiže sa ekipom Fenerbahčea u prvenstvu i Evroligi.

Prethodni selektor Turske bio je Bogdan Tanjević, koji je to mesto napustio posle lošeg rezultata na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. februar 2014 | 11:26

    Legendarnog trenera Institucije ceo svet postuje i respektuje samo ovo malo "nasih"gana mrzi i zeli zlo zbog njegove velike privrzenosti i odanosti Partizanu-MITU ili cudu !!! Cekali ste da Duda ostari (i u tome vam je proslo 30 godina uzalud),a tek ce te cekati jos toliko da Zeljkovo vreme prodje i onda jos toliko na Djordjevicevo i Milojevicevo !!!

  • Ole

    2. februar 2014 | 10:06

    Opet da budemo janicari,srbi novci nisu sve!

  • Svasta

    2. februar 2014 | 09:48

    A sto nisu djordjevica zvali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA