Da li su ovo najatraktivnije sportske novinarke na svetu? (FOTO)

Ove lepotice su još jedan razlog zašto je sportsko novinarstvo jedna od najpoželjnijih profesija, a nema sumnje da bi mnogi voleli da rade u duetu sa seksi novinarkama

  • 7

Prethodne nedelje veliku pažnju privukla je hrvatska sportska novinarka Fani Stipković koja je, prema italijanskim medijima, izabrana za ''Najseksi sportsku novinarku'', ali s obzirom na to kakve lepotice nam dolaze iz Amerike, nema sumnje da je konkurencija velika.

Iako mnogima od njih fudbal nije uska specijalnost, vrlo je moguće da će se ove lepotice naći na Svetskom prvenstvu u Brazilu kako bi izveštavale za svoje kuće, a Telegraf vam predstavlja nekoliko ''riba u jatu'', koje bi mogle da obeleže Mundijal.

Džordži Tompson

Ova atraktivna plavuša će se sasvim sigurno naći na Svetskom kupu jer joj je fudbal specijalnost, a matična kuća joj je ''Fox Sports''.

Erin Šaroni

Atraktivna Amerikanka je najpre bila model, da bi vrlo brzo stigla do ''CBS-a'', gde i danas radi. S obzirom na to da obožava bikini, nema sumnje da joj eventualni put u Brazil neće teško pasti.

Čarisa Tompson

Prelepa Čarisa je veliki fan košarke i Čikago Bulsa, što se vidi iz priloženog, ali ne verujemo da bi joj ljubitelji fudbala zamerali ukoliko bi prenosila SP. Trenutno radi za ''Fox Sports 1''.

Aleks Kari

Još jedna lepotica dolazi nam iz ''Fox Sportsa'', a kako izgleda, Aleks bi mogla da zaseni sve koleginice ukoliko se nađe u Brazilu.

Himena Sančez

Neverovatno kakvo blago poseduje ''Fox Sports''. Još jedna devojka iz plejade njihovih asova. U pitanju je Meksikanka Himena čija je uža specijalnos NFL. Da li će se naći u Brazilu kojim slučajem, videćemo, ali na ''Superbolulu'' će svakako biti mesta za nju.

Erin Endrjuz

Verovatno bi u Srbiji mnogi studirali kada bi na sportskim borilištima pratila ovakva ''cica'' kao što je Erin. Spšecijalistkinja za NFL na koledžu radi naravno za ''Fox Sports'', ali i ESPN.

Mieke Bušan

Naredna lepotica stiže nam iz Australije, a osim TV-a uspešna je i na radiju. Uža specijalnost joj je auto-moto sport, a najčešće radi za CBS.

Nikol Zaloumis

Marljiva radnica ''NFL Mreže'' spremna je za Superboul, a s obzirom na njen izgled, spremna je da zaseni i ostale koleginice.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA