NELSON ZA TELEGRAF: Ako me Sale pozove, igraću za Srbiju!

Američki košarkaš, član Crvene zvezde, rekao da bi rado prihvatio poziv u nacionalni tim, jer veoma ceni Srbiju i naše košarkaše

  • 32

Košarkaš Crvene zvezde, Amerikanac Demarkus Nelson, rekao je za Telegraf da bi rado igrao za reprezentaciju Srbije, ako bi ga selektor Aleksandar Đorđević pozvao na spisak.

Srbiju ove godine očekuje Svetsko prvenstvo u Španiji, a novi selektor pokušaće da okupi najjači sastav. Đorđević je pre neki dan izjavio da je nezadovoljan pristupom naših igrača košarci, a zna se da je Zvezdin Amerikanac oličenje borbenosti i požrtvovanja na terenu...

- Niko me do sada od medija nije pitao o tome, samo su novinari objavili priču. Ali rado bih se odazvao pozivu za reprezentaciju Srbije, ako bi me pozvali, naravno - rekao je Nelson za Telegraf.

-Mnogo cenim Srbiju i srpski narod, kulturu, tradiciju. Ovde su me prihvatili na najbolji način i bila bi mi čast da obučem dres sa nacionalnim grbom Srbije - dodaje Nelson i u dahu nastavlja:

- Srbija ima mnogo dobrih igrača, zato bi mi bilo još draže da se nađem u njihovom društvu - poručio je košarkaš Crvene zvezde.

Selektor naše zemlje je prilikom imenovanja na novu funkciju izjavio da ne podržava zvanje inostarnih igrača u reprezentaciju,  tako da je teško da bi Nelson mogao da dobije poziv, ali u slučaju da se otkazi nastave kao ranijih godina, sve je moguće...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokobanjac

    8. februar 2014 | 16:15

    Svaka cast tebi...ali ti mesto nije u nacionalnom timu... Srbija ima svojih igraca...

  • Српска

    8. februar 2014 | 16:09

    Pored Teodosica i Bogdanovica,ti da igras

  • Ogi

    8. februar 2014 | 16:10

    Ne treba nama niko!!! Samo da se svi odazovu pozivu i da nemamo povreda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA