Raspad Arsenala: Tuča na treningu, Žiru varao ženu pred Liverpul!

Poraz od Liverpula očigledno je izbacio na površinu sav prljav veš izabranika Arsena Vengera, koji očigledno polako podležu pritisku za titulu

  • 1

Debakl od Liverpula, gde su na ''Enfildu'' izgubili rezultatom 5:1, dotukao je Arsenal koji je u međuvremenu izgubio liderski poziciju, a još veću ''so na ranu'' stavljaju im engleski mediji koji su krenuli u istraživanje zbog čega su ''tobdžije'' potopljene već posle prvih 20 minuta.

Ako je verovati ostrvskim medijima atmosfera u svlačionici Arsenala uopšte nije dobra, jer je ''Nedeljni Telegraf'' objavio priču da su se Per Mertesaker i Jaja Sanogo potukli na treningu i da je Nemac zbog toga imao ''crno'' ispod oka.

Druga priča, prema irskom ''Sanu'', nam dolazi iz jedne hotelske sobe gde je Olivije Žiru varao svoju ženu u ranim jutarnjim satima i to na dan derbija sa Liverpulom. Navijače Arsenala verovatno ne dotiče ljubavni život Francuza, ali očajna igra na ''Enfildu'' svakako da.

Ukoliko su ove glasine tačne nema sumnje da je pred Vengerom težak posao, jer sledi serija teških gostovanja u borbi za titulu, a protivnici ne praštaju nijednu grešku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maca

    9. februar 2014 | 09:58

    Vreme je da se francuzi spakuju kuci, a da se arsenal vrati svojoj engleskoj tradiciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA