NAŠLI PARE? Zvezda do petka licencira igrače!

Na ime dugovanja crveno-beli će uskoro uplatiti novac Kaduu, Vešoviću i ostalima kojima se duguje, čime bi pravo igranja u drugom delu sezone stekli Lazović, Rakić, Pavićević i Kelhar, uz mogućnost da im se pridruži i Cilinšek, ukoliko potpiše ugovor

  • 28

Crvena Zvezda je uspela da zatvori finansijsku konstrukciju i da pronađe novac koji bi trebalo da isplati na ime zaostalih dugovanja bivšim fudbalerima, čime će uspeti da odblokira odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije i stekne pravo da licencira nove igrače za prolećni deo sezone, prenosi Sport.

Tako će pravo na nastupe u drugom delu šampionata Jelen Superlige steći i četvorica fudbalera koji nisu bili na spisku igrača koji igrali tokom jesenjeg dela prvenstva. Darko Lazović, Đorđe Rakić, Savo Pavićević, Dejan Kelhar, i Saša Cilinšek ukoliko potpiše za crveno-bele bude na spisku, moćiće da igraju za klub iz Ljutice Bogdana u nastavku sezone.

Pored novih fudbalera na spisku, sledi i brisanje onih na koje klub ne računa na proleće, tako će biti izostavljena imena Robertsa Omege, sa kojim je raskinut ugovor, zatim Stevana Lukovića, Petra Đuričkovića, a čeka se da se reši status Migela Arauha. Takođe klub se odrekao usluga Ahčina, Čikića i Trkulje.

Uprava tima sa Marakane uskoro će isplatiti novac Kaduu, Marku Vešoviću, subotičkom Spartaku i ostalima koji imaju potraživanja prema Zvezdi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrSv

    12. februar 2014 | 00:15

    Hahahahh,a gde ima to da se nadje,da nadjem i ja?E zato i jesmo ovde u sportu,jer pare dolaze niotkuda,primer vaterpolo,dva novoosnovana kluba,a najvece budžete u Evropi,plus radnicki direktno preko papirologije iz druge u prvu ligu,i jos igra evropu,isto u kosarci novoosnovani klub,i odmah najveci budzet na balkanu,sa strasnim pojacanjima,odakle to rodjaci??

  • Huli

    12. februar 2014 | 00:26

    Odakle bree!!!

  • duci

    12. februar 2014 | 00:40

    @Grsv pa znas odakle rodjace odakle I vama zadnjih 12godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA