Murinjo se vratio u London

Portugalac primećen u britanskoj prestonici, a mediji spekulišu da pregovara sa Čelsijem i Totenhemom

  • 1

Stara ljubav zaborava nema. Trener madridskog Reala, Žoze Murinjo je primećen u Londonu, a mediji u Engleskoj i Španiji spekulišu da Portugalac koketira sa Totenhemom i Čelsijem.

Neimenovani izvori, navodno bliski portugalskom strategu, donedavno su najavljivali siguran odlazak Murinja iz Madrida krajem sezone, a poznata je njegova želja da se vrati u Premijer ligu. Uostalom, rekao je da "na Ostrvu ima neka nezavršena posla".

Murinjo je u poslednjih mesec dana popravio odnose sa klupskim strukturama u Realu, a i španska javnost sa više simpatija gleda na njegov rad. Deset bodova prednosti u Primeri ispred Barselone su utišali kritičare i one koji su mu prognozirali odlazak sa klupe "kraljevskog kluba".

Navodno je Murinjo u Londonu tražio kuću za svoju ćerku, koja dolazi da studira u London. Poznato je da je njegov zemljak na klupi Čelsija, Andre Viljaš Boaš pred otkazom, a vlasnik Roman Abramovič bi rado opet video "Posebnog" na klupi. "U igri" je i Totenhem, koji čeka odluku Harija Rednapa, kojem je ponuđeno mesto selektora Engleske.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA