Piksi će biti selektor ukoliko ga država ne uhapsi!

Posle odustajanja Aleksandra Stanojevića, prvi pik za mesto selektora našeg nacionalnog tima je legenda Crvene zvezde i Nagoje, ali bez garancija da neće biti procesuiran, Tomislav Karadžić će odustati i od ovog kandidata

  • 11

Novi selektor reprezentacija Srbije mogao bi da bude Dragan Stojković Piksi, ali preduslov da se to desi je da Tomislav Karadžić dobije garanciju državnih organa da legenda Crvene zvezde neće biti uhapšena.

Kako pišu "Naše novine", Karadžić i Stojković se još uvek nisu sastali, a sa bivšim trenerom Nagoje je razgovore vodio generalni sekretar FSS-a, Zoran Laković.

Stojković pre svega ima želju da se vrati u svoju zemlju i tu nastavi trenersku karijeru, veoma ja zainteresovan da bude trener naše selekcije, a sve ove priče su dobile još veći obim nakon odustajanja Aleksandra Stanojevića od selektorske pozcije. Pored toga što Karadžić smatra da Piksi poseduje trenerske kvalitete za selektora, on je osoba koja svojom harizmom i popularnošću može biti veliki magnet za sponzore i može doneti stabilnost u javnosti.

Ipak, predsednik FSS-a se plaši najava da bi Stojković mogao biti procesuiran zbog navodnih malverzacija dok je još bio predesdnik crveno-belih. Ukoliko ne bude dobio garancije od države da se to neće desiti, Karadžić neće rizikovati, već će se baciti u potragu za novim kandidatom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    14. februar 2014 | 10:52

    Ovaj je stvarno lud i onda nam država kriva. Nije samo država i do nas je. Valjda je normalno da ako postoji sumnja i ne razmišljaju o takvom kandidatu

  • MMilan

    14. februar 2014 | 10:44

    Naslov sve govori,Srbistan da gore ne moze biti

  • PRAVDA

    14. februar 2014 | 13:04

    A ZAŠTO I DA NE BUDE UHAPSEN, AKO JE NEPOŠTENO RADIO? VALJDA NEMA ZAŠTIĆENIH, KAKO PRIČA VUČIĆ. KAKAV PIKSI, NJEGA NEVOLE NI ZVEZDINI NAVIJAČI. ŠTA TREBA, DA SLUŠAMO STALNO ZVIŽDUKE NA UTAKMICAMA REPREZENTACIJE. TUMBU U VATRU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA