DRULOVIĆ: Ja ću pevati himnu, igrači ne moraju!

Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Srbije istakao da su Ademu Ljajiću otvorena vrata nacionalnog tima oko kojeg bi volio i da se konsultuje sa njegovim prethodnikom Sinišom Mihajlovićem

  • 16

Gostujući u emisiji SOS kanala ''Total soker'' vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović istakao je da će neke stvari, u odnosu na period kada je Siniša Mihajlović bio na klupi, promeniti, ali da bi voleo i da se konsultuje sa njegovim prethodnikom.

Drulović će kao selektor debitovati početkom marta protiv selekcije Irske, u meču gde će vrata biti otvrena svim reprezentativcima, kao i Ademu Ljajiću.

- Baza već postoji, a to će biit spoj mladih i iskusnih igrača. Zahvaljujem se Tomislavu Karadžiću i Zoranu Lakoviću što su mi pružili šansu  - rekao je Drulović, a potom se osvrnuo i na Mihino pravilo vezano za himnu:

- Ja ću je sigurno pevati. Igrači neće morati, ali verujem da će želeti. Cilj je da se ekipa maksimalno trudi na terenu, a ne tokom pevanja himne. Ademu su vrata otvorena. Važno je da napravimo tim u rezultatskom smislu i da vratimo kult reprezentacije na neki drugi način. Na primer, rezultatima. Da stvorimo ambijent iz 2010. godine i vratimo navijače na stadion.

Drulović se osvrnuo i na potencijalni sastav protiv Iraca i dodao da će morati da se osloni na proverenu ekipu.

- U Srbiji je veliki problem duga pauza tako da neću moći preterano da računam na igrače iz naše lige. Držaću se oprobanog recepta, a vidim da su mnogi naši igrači širom Evrope u dobroj formi. Voleo bih i da se konsultujem sa Mihajlovićem - rekao je Drulović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj

    17. februar 2014 | 22:44

    @Sumadinac, ne s***, kako su prosle kvalifikacije pevali tako ces ti ove gledati svetsko bez nas, znaci ko nece (a bice to mozda samo Ljajic) ne mora, vazno je da se pobedjuje i prave uspesi, mislim da bi konacno bio red da se i u tom sportu na reprezentativnom planu nesto promeni

  • шумадинац

    17. februar 2014 | 22:19

    Ко не поштује химну не поштује ни државу а самим тим нема логике ни да игра за нас.Баш да видим Американца којем верска убеђења сметају да поштује државу

  • grobar do koske

    17. februar 2014 | 23:28

    Zbog mace-hinskog odnosa prema Instituciji i unapred proglasavanjem prvaka,pozivam sve bivse i sadasnje igrace Partizana(Stojketa,Nastasica,L.Markovica,Mitrovica,Tosica,Jojica i velikog navijaca Ivanovica,Subotica...)da bojkotuju igranje u repki,neka im igra Dauda,Bajko,Pecnik....na celu sa Stojanovichem !!! Urusavanjem na silu Institucije unistice i odnos prema repki !Partizan-MIT ili cudo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA