Lazovića muči mišić, otpada za Novi Pazar!

Najveće pojačanje Partizana je u autobusu ka gradu na Jošanici, ali Marko Nikolić neće moći da računa na njega

  • 1

 Zbog bola u mišiću tokom jutrošnjeg treninga Danko Lazović je praktično otpao iz konkurencije za prvi meč Partizana u drugom delu sezone! Iako se prvobitno pojavila informacija da je iskusnom napadaču pukao mišić izgleda da povreda nije toliko ozbiljne prirode i ipak će putovati sa timom u Novi Pazar, kako saznaje Telegraf.

Uprkos tome što je trener crno-belih Marko Nikolić je na konferenciji za novinare pred polazak ekipe u grad na Jošanici izjavio da su svi igrači zdravi i u konkurenciji za utakmicu, izgleda da ipak neće moći da računa na najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Nekadašnji reprezentativac Srbije će morati da sečeka neku drugu priliku da po treći put u karijeri debituje u dresu tima iz Humske. Dobra vest za navijače Partizana jeste da povreda ipak nije toliko ozbiljna i da će povratnik u klub biti verovatno spreman za naredni meč.

Podsetimo Lazović je pre nekoliko dana nosio led na kolenu što je takođe izazvalo zabrinutost pristalica Partizana, ali ispostavilo se da nije u pitanju povreda, već uobičajeno hlađenje ledom posle treninga.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    21. februar 2014 | 20:11

    Dal je moguce... ? Ne verujem . Nije ni dosao kako treba a vec povredjen....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA