VUJOŠEVIĆ: Ovo je aparthejd, nismo Zvezdina ikebana!

- Mene više brine da li ćemo naći pare za put u Madrid od utakmice sa Zvezdom - kaže trener Partizana pred meč sa crveno-belima i potvrđuje da će Tarens Kinzi istrčati na teren sutra

  • 27

Košarkaše Partizana u nedelju od 2o časova očekuje duel sa prvolasiranom Crvenom zvezdom u okviru 21. kola Aba lige.

Pored toga što večiti derbi uvek nosi određenu težinu, crno-belima je ova utakmica veoma bitna, jer bi se eventualnom pobedom približili plasmanu na fajnl-for, a trener crno-belih Duško Vujošević gaji nadu da će oba srpska tima naći na njemu:

- Očekuje nas derbi, ovaj put u okviru ABA lige. Sa zadovoljstvom konstatujem da oba tima imaju velike šanse da se plasiraju na fajnl-for i eventualno u finale i tako se kvalifikuju u Evroligu. To je interes na ovim prostorima i to me raduje, ali mene više brine da li ćemo naći pare za put u Madrid od utakmice sa Zvezdom - rekao je Vujošević.

Iskusnu stručnjak je analizirao i trenutnu situaciju Partizana posle Kupa Radivoja Koraća i rekao da će se Tarens Kinzi naći na terenu protiv Zvezde:

- Mi smo počeli da se uzdižemo posle Kupa i verujem da ćemo protiv Zvezde pokazati dobru sliku i snagu. Naravno, protivnik je kvalitetan, puno je uloženo u njihov sastav, igraju kvalitetno, čvrstu košarku s dosta kontakta i kontranapada. Protiv Zvezde smo jači za Kinzija i Pavlovića. Stvarno smo bili svedeni na mali broj igrača - rekao je strateg crno-belih.

Vujošević se ponovo dotakao i finansijskog stanja u srpskom šampionu:

Ljudi koji vode politiku sprovode aparthejd prema Partizanu. Tu pre svega mislim na stadion koji žele da uzmu fudbalskom klubu, na stanje u vaterpolo klubu koji je dao mnogo igrača za reprezentaciju koja je osvojila mnogo medalja na raznim takmičenjima. Hoće da Partizan pretvore u ikebanu. Ono malo para što dobijemo od sponzora gledamo da ih dobiju igrači. Ja sam od prošle godine primio tri plate, a pare od fonda prebacujemlo iz šupljeg u prazno, zato što moramo da plaćamo porez uz kamate - zaključio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    22. februar 2014 | 14:44

    Pa red je bio da vidis i ti kako je to! Sto se nisi bunio sve ove godine, lepo ti je bilo da gledas kako Zvezda propada dok vas filuju parama, a sad se prvi bunis jer znas sta se nama desavalo zadnjih 10 i vise godina pa ti frka da se kolo ne okrene... Sebe si promovisao kao "vrhunskog trenera" u ligi bez prave konkurencije, dok si imao veci budzet od svih drugih klubova zajedno tad su se osvajali trofeji, a sad ce se pokazati da si bez guranja od strane drzave obicna nula od trenera (odavno si pokazao da si nula od coveka)... Pa svinjo, daj Mega Vizuri budzet i podrsku drzave koju ste vi imali pa ce i ona da "dominira", aj sad sam uradi nesto! A da, videlo se kad si bio u CSK koliko si sposoban da sam uradis nesto

  • Severac

    22. februar 2014 | 14:41

    Ko zadušna baba si bre....čika Laza Lazarević je za tebe....vidi mu samo kakav pogled ima....

  • Deki

    22. februar 2014 | 14:48

    12 godina je zvezda bila ikebana, pa ti to nije smetalo. Sad bi za put dobro dosle pare koje si potrosio na tehnicke i iskljucenja, a? Smesan si...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA