Ljuba Nenadić debi posle 637 dana začinio asistencijom! (VIDEO)

Gotovo neverovatan podatak da je jedan igrač toliko dugo čekao da zabeleži prve minute za svoj klubu takmičarskom meču

  • 2

Levi bek Ljubo Nenadić dočekao je i taj dan, kada je u dresu Crvene zvezde izašao na teren i odigrao prve minute u trofejnom timu.

Posle skoro dve godine ili tačnije 637 dana ovaj nekadašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca debitovao je za crveno-bele protiv Javora i to na kakav način. U svom prvom zvaničnom meču zabeležio je asistenciju pošto je posle njegovog centaršuta Dauda sproveo loptu u mrežu.

Nenadić je došao iz redova "đavola" iz Kragujevca još dok je na klupi ekipe sa Marakane sedeo Robert Prosinečki, ali velika konkurencija i problemi sa povredama nisu dozvoljavali 27-godišnjem defanzivcu da se izbori za mesto u timu.

On je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Novom Pazaru, a iako se letos vratio među crveno-bele, zbog dobrih igara Mijailovića, kao i Mladenovića koji je bio zamena bio je tek treći izbor na mestu levog beka. Međutim, zbog suspenzije Mijailovića dobio je priliku da protiv Javora pokaže šta zna i za sada je dobro koristi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA