PSŽ spremio 17 miliona za Subotića

Klub iz prestonice Francuske na dobrom je putu da osvoji šampionsku titulu, a uprava svetaca odlučna je da stvori jaku ekipu za naredno izdanje Lige šampiona

  • 0

Reprezentativni štoper "orlova" Neven Subotić mogao bi na leto da pojača redove Pari Sen Žermena. Klub iz prestonice Francuske na dobrom je putu da osvoji šampionsku titulu, prvi put posle 18 godina, a uprava "svetaca" odlučna je da stvori jaku ekipu za naredno izdanje Lige šampiona.

Novac za prebogate gazde PSŽ-a nije problem, već je spremljeno 17 miliona za realizaciju ovog transfera. Pitanje je koliko je realno da Subotić od leta zaigra na Parku prinčeva u tandemu s kolegom iz reprezentacije Milanom Biševcem, jer je Borusija do sad odbijala sve ponude za srpskog štopera.

Osim toga Subotić je i sam je izjavio da se u Dortmundu oseća sasvim dobro i da nema nameru da po svaku cenu menja sredinu.

U međuvremenu, ambiciozna uprava "svetaca" najavila je da će učiniti sve kako bi u Pariz dovela i plejmejkera Barselone Ćavija Ernandesa.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA