IGRAČI KAO NAVIJAČI: Ni Partizanov trio ne da titulu! (FOTO)

Fudbaleri crno-belih Malbašić, Škuletić i Grbić pridružili su se navijačkom trendu i slikali se sa porukom "Ne damo titulu"

  • 18

Fudbaleri Partizana Petar Škuletić, Filip Malbašić i Petar Grbić pridružili su se navijačkom odgovoru "grobara" na geslo Zvezdinih navijača da čekaju titulu.

Tokom prethodnih dana po društvenim mrežama su se vrteli dovitljivi odgovori poput da pile, Bruklin i "smederevac" ne daju titulu, a da je ovaj trend uzeo maha dokazuje i "minitransparent" trojica igrača Partizana.

- Pratio sam društvene mreže i video tu akciju navijača i pridružujem se. Ne damo titlu - rekao je Škuletić za Telegraf.

Njih trojica su inače u "Delta sitiiju" potpisivali dresove u "Adidasovoj" radnji.

Škuletić je u izjavi izrazio optimizam za nastavak sezone.

- Posle kiksa u Novom Pazaru, čeka nas težak meč sa iskusnim protivnikom i neće biti lako. Očekujem dosta navijača, da u sjajnom ambiijentu sa crno-belim stolicama ostvarimo pobedu. Do kraja prvenstva je sve u našim rukama, imamo i derbi na našem stadionu - rekao je Škuletić.

Istog mišljenja je i Grbić.

- Bila je teška utakmica u Novom Pazaru i moramo da se vratimo na pobednički kolosek. Nadam se da će nam crno-bele stolice biti talične i da ćemo zabeležiti pobedu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.R./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA