ASAMOA PRETI ZVEZDI I FSS: Prijaviću vas UEFI i FIFI! Gde je moj novac?

Bivši fudbaler crveno-belih poslao pismo rukovodećim ljudima Saveza sa pitanjem zašto mu nisu prosledili novac koji je na računu FSS

  • 13

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Natanijel Asamoa, ogorčen što još nije dobio novac koji mu se duguje, pisao je bivšem klubu, predsedniku i generalnom sekretaru FSS Tomislavu Karadžiću i Zoranu Lakoviću tražeći svoje pare.

Asamoa traži 200.000 evra koliko mu crveno-beli duguju, a pismo koje je poslao prenosimo u celosti:

- Do današnjeg dana, 27. februara, Crvena zvezda još uvek nije regulisala dug prema meni. Dug po odluci Arbitražne i Disciplinske komisija FSS. Navodno, novac koji se meni duguje uprava Crvene zvezde je prosledila na račun FSS još 14. februara, a isti još uvek leži na računu FSS, iako sam ja 19. feburara generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću i FSS poslao mejl sa informacijama o broju mog žiro-računa i zamolio Savez da poštuje pravne odluke sopstvenih organa.

- Pošto ni do današnjeg dana nisam dobio novac, postavljam javno pitanje predsedniku Tomislavu Karadžiću i Zoranu Lakoviću – Gde je moj novac?

- Smatram da sam imao dovoljno strpljenja i da je sasvim razumno da očekujem da mi danas ili sutra bude novac uplaćen, a potvrda o uplati poslata na moj mejl, jer u suprotnom ne preostaje mi ništa drugo nego da detaljno obavestim UEFA i FIFA, sa posebnom pažnjom na činjenicu da samo meni nije uplaćen novac - navodi se u pismu.

Podsetimo, potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza istakao je tokom istog dana da je deo dugovanja isplaćen, kako prema zaposlenima tako i prema igračima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ludi_milojIca

    28. februar 2014 | 09:03

    Nema tu ljubavi prema klubu, covek ne moze da zivi od klikera. I nije vazno koliko je igrao i kako je igrao, vazno je da je potpisao ugovor i te pare koje trazi trazi sa svakim pravom. Tako da i treba da trazi

  • Pravnik

    28. februar 2014 | 08:16

    Eto,živ primer.Niko nikada nece igrati iz ljubavi prema klubu naravno.Pa ni vodje navijača nisu zaljubljene u klub nego u upravu odakle isisavaju pare!

  • Nenad BG

    28. februar 2014 | 08:20

    Znaci to tako ide. Vrh drzave naredi FSS da izdaju potvrdu da im je uplacen novac koji ne postoji, samo da bi zvezdana postojala i dalje. Ko da zvezda ne bi direktno uplatila njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA