Šta mu je ovo trebalo? Ninković dao gol, pa delio ćuške! (VIDEO)

Mladi i talentovani fudbaler Partizana po ko zna koji put pokazao da nema samokontrolu i umesto da bude heroj svog tima, isključenjem je upropastio sve što je prethodno dobro uradio

  • 22

Fudbaleri Partizana savladali su Radnički iz Niša 2:1, u utakmici 17. kola Jelen Superlige Srbije, a oba tima su završila utakmicu sa desetoricom fudbalera na terenu.

Posle preokreta crno-belih, pogotkom Nikole Ninkovića na sredini terena došlo je do incidenta. Prvo je igrač Radničkog, Ćulum, namerno pokušao da udari Nikolu Drinčića, a vrlo brzo su se tu stvorili fudbaleri oba tima i nastao je opšti metež na terenu.

U sveopštoj gužvi i odgurivanju, strelac drugog gola za klub iz Humske, koji je dobio i kapitensku traku po izlasku Saše Ilića sa terena, po ko zna koji put je pokazao da ne ume da se kontroliše i obuzda svoj temperament.

Pritrčao je Ćulumu sa leđa i udario ga, a sudija je na kraju kada se sve raščistilo pokazao crveni karton i Ninkoviću i Ćulumu. Sve što se dešavalo tokom incidenta možete pogledati od 2:50 minuta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    1. mart 2014 | 21:03

    Komplet jugoslovensko, zagrebačko športsko društvo partizan zahvatio pelcer njihovog velikog pedagoga, na sve strane samo psovanje majki i divlji nasrtaji...

  • Golub

    1. mart 2014 | 21:10

    Ovi iz pzrtizana I zvezde misle da Im je sve dozvoljeno. Umisljeni klipani, a kad igraju evropske kupove sramota ih je gledati.

  • jery

    1. mart 2014 | 21:14

    Retko glup čovek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA