U IME OCA: Navijač Njukasla bodri Sanderlend u očevu čast!

Njegov otac je imao kartu za današnje finale Liga kupa protiv Mančester Sitija, ali je nažalost u međuvremenu preminuo zbog čega je vatreni navijač "svraka" odlučio da pruži podršku "crnim mačkama" u borbi za trofej

  • 1

Predivna porodična priča dolazi sa Britanskog ostrva, sa finala Liga kupa Engleske između Mančester Sitija i Sanderlenda. Jedan navijač Njukasla došao je na Vembli kako bi odao počast svom nedavno preminulom ocu koji je bio veliki fan Sanderlenda.

Simpatizer "svraka" je uprkos ogromnom rivalstvu koje postoji između ova dva tima sa severa Engleske zbog čega je želeo da ostane anoniman, prešao preko svojih navijačkih uverenja i zbog ljubavi prema svom tati bodriće u finalu omražene "crne mačke".

On je obukao crveno-beli dres tima sa stadiona "Svetlosti", a na leđima mu je bilo napisano "za tebe tata". Kako je ispričao ono što je presudilo da ovo učini jeste to što je njegov otac imao kupljenu ulaznicu za ovaj meč, ali je nažalost u međuvremenu preminuo, tako da njegovom sinu nije preostalo ništa drugo nego da ispuni jednu od njegovih poslednjih želja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA