Fudbalere Srbije oblačiće Umbro!

Srpski reprezentativci će prvi put u novoj opremi igrati protiv Jermenije 11. oktobra u Jerevanu

  • 10

Fudbalska reprezentacija Srbije promenila je sponzora. Umesto dosadašnjeg Najka "orlovi" će u kavalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine nositi dresove i ostali deo opreme koje proizvodi kompanija Umbro.

Od osamostaljenja Srbije, fudbalere je snabdevala američka kompanija, ali posle osam godina saradnje došlo je do rastanka. Kako prenosi "Sportski žurnal", srpski reprezentativci će prvi put u novoj opremi igrati protiv Jermenije 11. oktobra u Jerevanu.

Sa obzirom na to koje sve svetske nacionalne selekcije britanska kompanija oblači, može se reći da će Branislav Ivanović i njegovi saigrači iz nacionalnog tima biti pravi ekskluzivci ove firme, jer su najzvučnije ime od svih reprezentacija koje Umbro sponzoriše. Između ostalih klijenti kompanije su Republika Irska, Norveška, Azarbejdžan, Tunis...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruka bre

    6. mart 2014 | 22:07

    Kakav bre Umbro oprema im je k'o sa buvljaka, nece ih ni njihovi Englezi(presli na Nike). Sa Najkijem i treba da prekinu saradnju jer su nam uvek pravili najruznije dresove u odnosu na ostale reprezentacije kojima su pravili dresove. Najbolje bi bilo da nam Adidas pravi, pogledajte samo kakve dresove imaju Rusi, Spanci, Nemci, Argentinci, Meksikanci, Kolumbijci, Danci, Velsani i Svedjani!!! (skoro dobili I to bas sa Umbra presli). Pa sto ne bismo imali i mi. Ako vec ne mozemo sa njima da ugovorimo, nek bar bude Puma oni prave dobre Urugvajcima i skoro svim africkim reprezentacijama. A to sto su ugovorili sa Umbrom nek raskidaju odma' dok nije kasno. Moze neka akcija/peticija, vi novinari imate tu mogucnost da uticete na neke stvari. Gde sad kad nam je krenulo na bolje, i kad imamo odlicne sanse da se plasiramo na EP da idemo ko slepci. A da ne spominjem to sto su neki nasi igraci k'o manekeni, valjda ce kad se vide u nekoj dobroj opremi osecati samopouzdanije :p :)

  • Igor5

    6. mart 2014 | 21:04

    Oblacice 'Umro' , posto nam je umro fudbal.

  • Hmeljko

    6. mart 2014 | 23:32

    Dres nije vazan, daj da pobedjujemo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA