Petarda Partizana u Kragujevcu, prvenac Lazovića i Škuletića (VIDEO)

Aktuelni šampion Srbije sa ubedljivih 5:0 slavio u Kragujevcu i barem na neko vreme izbio na čelo tabele JSL

  • 23

Ono što je trener Partizana Marko Nikolić najavljivao pred prolećni deo šampionata JSL, da želi brzu i efikasnu ekipu, napokon se ostvrailo. Crno-beli su na 25 godina navijačke grupe ''crveni đavoli'' održali čas fudbala Radničkom u Kragujevcu i ubedljivo su slavili rezultatom 5:0.

Tragičar meča svakako je golman domaće ekipe Ognjen Čančarević koji je morao bolje da reaguje kod prva tri gola Partizana, ali to nikako ne sme da umanji fenomenalnu igru Beograđana koji su od prvog do poslednjeg minuta bili vladari situacije na terenu.

Već u prvom napadu viđen je evrogol Malbašića koji je iz mrtvog ugla matirao pomenutog Čančarevića, a da Radnički nema čemu da se nada pobrinuo se Škuletić svojim prvencom u 38. minutu, kada je domaćem golmanu proturio loptu kroz noge.

Tada je bilo izvesno da bodovi odlaze u Beograd, a Partizan je i u drugom poluvremenu nastavio tamo gde je stao. U prvom planu bili su Drinčić i Lazović koji su kao i Škuletić postigli prve golove u crno-belom dresu.

Doduše, Lazovićev je prvi povratnički. Najpre je vezista crno-belih u 58. minutu ''kroz uši'' proturio Čančareviću, a samo pet minuta kasnije Lazović je pogodio sa bele tačke.

Upravo ova situacija je izazvala dosta bure, jer se u prvi mah čini da faula nad Škuletićem nije bilo, ali sudija Glođović je bio neumoljiv. Tek posle četvrtog primljenog gola Radnički se malo oslobodio, a rezervista Čadikovski je imao dve lepe prilike.

Bivši napadač Partizana je u prvoj situaciji čak pogodio i stativu. Konačan rezultat postavio je svojim drugim golom Škuletić u 90. minutu. Ovom pobedom Partitan se barem na neko vreme popeo na vrh JSL, ali treba pomenuti i to da Zvezda svoj meč protiv Napretka igra od 18.00 časova.

Radnički Kragujevac - Partizan 0:5

(Malbašić 3, Škuletić 38, 90, Drinčić 58, Lazović 63)

FK Radnički Kragujevac: Čančarević, Pavlović, Marić, Rosić, Bubanja, Krivokapić, Kovačević, Miljuš, Beljić, Adamović, Spalević.

FK Partizan: Lukač , Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov, Drinčić, Lazović (Grbić 69. minut), Živković (Luka 75. minut), Brašanac (Pantić 66. minut), Malbašić, Škuletić.

Tabela: Partizan 40 bodova, Crvena zvezda 38, Vojvodina 28, Čukarički 28, Novi Pazar 28, Jagodina 28, itd...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. mart 2014 | 16:40

    Parni valjak ukljucio masinu i melje sve pred sobom...jedva cekam "derbi" sa pecurkancima....Partizan-MIT ili cudo !!!

  • CAR

    8. mart 2014 | 16:46

    OVAKAV TEMPO, TOKOM CELE UTAKMICE, VRAĆA PUBLIKU NA STADION I VERU U BOLJE FUDBALSKO SUTRA. MARKO DOKAZUJE DA JE DOBAR TRENER! POŠTUJEM ZVEZDU, VOLIM PARTIZAN.

  • Grobar

    8. mart 2014 | 15:59

    Ne damo titulu.alcz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA