Bjeković za Telegraf: Mateus laže da smo nameštali, sutra bi se vratio u Partizan!

Bivši direktor crno-belih kaže da u Srbiji nema igre "tri za tri" i da Lotar Mateus traži način da opravda svoj poraz u spornom meču protiv Rada odigranom 2003. godine

  • 25

Nije ni sanjao Lotar Mateus da će zapaliti Srbiju sa rečenicama u svojoj autobiografiji kojima tvrdi da su se u Partizanu nameštale utakmice kada je on bio trener.

Odmah smo kontaktirali Nenada Bjekovića, direktora crno-belih iz tog perioda.

- Mateus je smešan! Zašto nije rekao da su nameštane utakmice koje je dobijao?!- odmah konkretno, krenuo je alfa i omega crno - belih dugih niz godina, jedan od najzaslužnijih što je Nemac uopšte stigao u kako sam kaže razrušeni Beograd, u kom je video neke "stvari" koje nije od sedamdsetih godina u Nemačkoj!?

- Nije istina to što on govori. Uostalom, ako je tako zašto hoće da se vrati u srpski fudbal? Znam da bi sve dao da ga ponovo zovu iz Partizana ili iz našeg saveza.

Ima Bjeković i opravdanje za napisao u knjizi pod nazivom "Sve ili ništa" koja se već neko vreme nalazi u prodaji i na teritoriji Srbije.

- On to kaže da bi se opravdao zato što je izgubio taj meč - smireno je zavšio Bjeković za Telegraf.

Podsećamo, Mateus je bio trener u drugom delu sezone 2002/2003.  i tokom jesenjeg dela sezone 2003/2004, na kraju kojeg je otišao iz kluba zbog svađe sa čelnicima Partizana.

Pročitajte i kako je Lotar Mateus ima dva potpisana ugovora sa crno - belima!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džaja

    10. mart 2014 | 13:17

    Neverovatno objašnjenje Bjekovića. Pa što bi danas Mateusu bilo krivo što je pre 12 godina izgubio utakmicu koja Partizanu (a samim tim i njemu) ništa nije značila!! Biće da, istina boli, a ko zna kako će se sve ovo završiti. Treba pročistiti upravu partizana, ima tu svega i svačega. Što se tiče tvrdnje da bi Mateus želeo da dođe u srpski fudbal ali kao ne može. Treba znati da je Mateus mnogo veće ime u svetskom fudbalu nego ovi što su nameštali utakmice (uključujući i najviše funkcionere Partizana iz tog perioda, zajedno sa Bjekovićem).

  • nikola

    10. mart 2014 | 14:22

    Nemci ne lazu!

  • sanjica petrovic

    10. mart 2014 | 12:51

    A sto tebe to pogadja.Zasto se ti ne vratis u Partizan.ISTINA BOLI.Bravo za Mateusa.Raskrinkao si Grobarcice.NISAM ni mslila da mogu da budu drugaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA