Zbog ''Nož, žica, Srebrenica'' prekinut meč između Srbije i BIH!

Prijateljski meč između omladinaca Srbije i BIH prekinut u drugom poluvremenu zbog skandiranja "Ubij Turčina" i "nož, žica, Srebrenica" sa tribina stadiona u Modriči

  • 12

Prijateljska utakmica između omladinskih selekcija Srbije i Bosne i Hercegovine, koja je igrana u Modriči, prekinuta je zbog skandiranja ''Nož, žica, Srebrenica'' sa tribina stadiona ''Dr Milan Jelić''.

Kako prenosi portal Mondo, prvi povici "Ubij Turčina" i "nož, žica, Srebrenica" počeli su u 35. minutu kada je defanzivac OFK Beograda Milan Gajić verbalno izvređao sudiju i za to dobio crveni karton. Povici su se nastavili i u drugom poluvremenu, a sudija Elvis Mujović je nakon pola sata pauze odlučio da se meč ne nastavi.

Pri prekidu utakmice rezultat je bio 0:0, a za sada nije sigurno da li će ove dve selekcije odigrati drugi prijateljski susret koji je zakazan u četvrtak u Gradačcu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodo

    11. mart 2014 | 20:20

    Glupost koja nikome ne treba!

  • Malo pameti nije na odmet

    11. mart 2014 | 20:30

    Ljudi u srbiji,i uopste Srbi na Balkanu nikako da shvate da izgovaranjem Nož,žica,Srebrenica na neki nacin priznaju inace izmisljeni zlocin.

  • Aron

    11. mart 2014 | 20:08

    A posle nam krivo kad oni pevaju "srce ,bubreg,pluća, zivela zuta kuća".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA