Pogledajte kako je Tejić lupio šamar Čekovskom! (VIDEO)

Na dva minuta pre kraja utakmice između Crvene zvezde i MZT-a, mladi igrač crveno-belih posle jednog faula ušao u sukob sa iskusnim Makedoncem

  • 30

Crvena zvezda je savladala MZT u okviru 25. kola ABA lige. U jednoj utakmici koja nije rezultatski mnogo značila ni jednoj ni drugoj ekipi, dva minuta pre kraja desio se incident.

Uroš Lučić je napravio malo oštriji faul nad Markom Tejićem, a mladi igrač Crvene zvezde je u besu ošamario ni krivog ni dužnog Georgi Čekovskog.

Nakon toga su se umešali i svi igrači oba kluba, da bi se sve okončalo isključenjem oba igrača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZliZo

    22. mart 2014 | 21:50

    Mladi krelac!

  • badass

    22. mart 2014 | 21:18

    I vi ste kao gordi sto je ovo uradio Tejic? Ma on bi trebao da smesta leti iz CZ.. Meni je zao sto nije Cekovski lupio neki udarac njemu da bi ga sramnio sa zemje.. bilo je i prije vakve provokacije na cekovskog ali pogledajte na netu koje batine su dobile igraci ;)

  • sveto

    22. mart 2014 | 22:36

    ja sam veliki zvezdas ali ovo sto je uradio mladi tejic je bezobrazluk,ne znam kako se cekovski uspeo iskontrolisati posto je fizicki jaci od celog tima zvezde a i poznat je po tome da ima kratak fitilj ima na netu nekoliko njegovih tuca pa pogledajte,bolje da tejic sledece sezone ne dolazi u skoplje posto ce ovaj tesko zaboraviti samar i vratice mu sto posto videce te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA