≫ 

Međunarodno prvenstvo u atletici mladih!

Prvenstvo je otvorio bivši atletski as i visoki funkcioner Atletskog saveza Srbije Dane Korica.

  • 0

Na Gradskom stadionu u Jagodini danas je održano 6. međunarodno prvenstvo u atletici na kome je učstovalo 250 takmičara od sedam do 17 godina iz Srbije, Bugarske, BiH, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske.

Reč je o takmičenju, koje se dve godine nalazi u kalendaru Evropske atletske federacija i Atletskog saveza Srbije kao jedina međunarodna priredba u Evropi koja se održava na šljaci, izjavio je Tanjugu direktor takmičenja Ljubiša Gajić.

Prvenstvo je bilo finale serije mitinga pod geslom "Kad nema tartana..." pod pokroviteljstvom Atletskog saveza centralne Srbije, podsetio je Gajić.

Prvenstvo su pratili i pobednicima delili medalje i diplome, uz Koricu, i bivši atletski asovi Jugoslavije i Srbije: Predrag Križan, Saša Stojilović, Marina Filipović, Ðani Kovač, Dragan Zdravković.

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine i u organizaciji Atletskog kluba "Vožd" iz Jagodine, a pratilo ga je oko 500 gledalaca.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA