Lepa Katarina sijala na Sajmu sporta: Srpska atletičarka plenila osmehom i šarmom (VIDEO)

Srpski atletičari posetili Sajam sporta, za Telegraf sumirali učinjeno i najavili planove za sledeću sezonu

  • 1

Atletski savezi Srbije godinama unazad ima čime da se ponosi.

Srpski atletičari "rastu" iz godine u godinu, rezultati koje donose sa najvećih svetskih i evropskih takmičenja dokaz su predanog i kvalitetnog rada srpske atletike na čelu sa predsednikom Veselinom Jevrosimovićem.

Atletski savez je bio prisutan i na Sajmu sporta gde smo razgovarali sa našim istaknuim sportistima Mihailom Dudašem i sjajnom Katarinom Sekulić, koja je sve iznenadila plasmanom u finale trke na 400 metara na prethodnom Svetskom prvenstvu.

Lepa Čačanka sumirala je u razgovoru za naš portal godinu koju će pamtiti dok je živa.

- Prezadovoljna sam sezonom, 2017. je bila veoma uspešna za mene, imala sam Svetsko i Evropsko prvenstvo, na Svetskom sam učinila nemoguće i samu sebe sam iznenadila i dala sebi još više motiva da nastavim jače da radim - rekla nam je Katarina uz podsećanje da ništa od svega što je uspela da postigne ne bi uspela bez podrške ASS-a.

Mihail Dudaš je imao sezonu koju je, iako spreman kao nikad pre, završio ispod svih očekivanja.

- Moja prethodna sezona je kombinacija dva faktora: bio sam najspremniji u životu, fizički nikad bolje, čak i fizički, a drugi faktor nesreća da nisam realizovao ono za šta sam bio spreman - rekao je i podsetio na malerozne detalje.

- Na Evropskom prvenstvu u dvorani pao sam u trci na 1000 metara, nisam uspeo da budem treći, već peti, na kraju 12. zbog diskvalifikacije. Na drugom takmičenju, državnom prvenstvu, imao sam jako uspešan nastup, gde sam mogao da vidim koliko sam spreman. Video sam da na Svetskom prvendstvu mogu juriti državni rekord, i onda je došlo to Svetsko prvenstvo gde sam pao na preponama. Prosto, nije ovo moja godina, nisam imao sreće iako sam bio spreman, ali dobro, sve je to neka škola koja će u budućnosti valjda da mi se isplati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA