Povratak Bekrića i Kolašinca: Dobra provera za nastavak sezone! (VIDEO)

Dvojica asova koja su propustila prošlu letnju sezonu polako se pripremaju za nastupe ove godine

  • 1

Prvenstvo Srbije u atletici u dvorani za seniore/ke održava se ovog vikenda u Atletskoj dvorani na Banjici.

>>> Atletsko prvenstvo Srbije u dvorani: Trijumfalni povratak Emira Bekrića, Kolašinac odbranio tron, centimetar odlučio prvaka u skoku udalj (FOTO) (VIDEO)

Naši najbolji atletičari dali su sve od sebe da ispune kako njihova očekivanja, tako i očekivanja svih ljubitelja atletike koji su krasili pune tribine ove subote.

U muškoj konkurenciji sjajan povratak na stazu imao je Emir Bekrić, koji je zauzeo prvo mesto u trci na 400m sa rezultatom 48.40s.

- Nije ovo ono što sam očekivao, ali sam svakako zadovoljan rezultatom. Zimska sezona nije nešto što mi je krajnji cilj ove godine, to je ipak Evropsko prvenstvo u Berlinu. Polako hvatam zalet i spremam se za moju disciplinu koja je 400m prepone - rekao je Bekrić, vidno raspoložen i spreman za nove pohode.

Foto: A. Nalbantjan

Naš najbolji bacač kugle i član AK Partizana 1945 Asmir Kolašinac takođe je bio uspešan posle dužeg perioda pauze, odbranio je tron koji mu zasluženo pripada, i to hicem od 19.96 metara, što je daleko ispod njegovog ličnog rekorda (21.56), ali i dovoljan za prvo mesto.

-  Iskreno sam očekivao malo više, ali nakon ovolike pauze i nije loše. S obzirom da je ovo rezultat iz punog treninga, očekujem da ću se do kraja sezone vratiti na svoj prosečan rezultat- rekao je Kolašinac.

VIDEO: Evo šta je Kolašinac rekao posle pobede na prvenstvu Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA