≫ 

Sneg paralisao Birmingem, niko ne dočekuje atletičare: Predsednik ASS Jevrosimović ogorčen zbog dezorganizacije Engleza (FOTO)

Prvi čovek srpske atletike neprijatno iznenađen ponašanjem organizatora Svetskog atletskog prvenstva u dvorani

  • 2
Veselin Jevrosimović, Birmingem Foto: Twitter, Milena Đorđević

Neprijatne scene sačekale su atletičare na aerodromu u Birmingemu, tačnije one koji su uspeli da se dokopaju vazdušne luke po snežnoj mećavi koja je paralisala taj engleski grad. 

>>> Ivana Španović u konkurenciji za najbolju atletičarku februara: Evo kako možete da glasate za nju!

Na licu mesta je i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović koga nisu toliko iznenadile vremenske (ne)prilike koliko neažurnost i neorganizovanost domaćina atletskog prvenstva.

- Dobro došli na Svetsko Atletsko prvenstvo u Birmingham, LH iz Minhena je jedina sinoć uuspela da sleti. Grad je paralizovan. Atletičare niko ne dočekuje na aerodromu, nema taksija, autobusa..., moraju sami da se snalaze kako da stignu do hotela - napisao je Jevrosimović uz fotografiju potpuno zavejane piste i aviona koji se jedva naziru u snegu.

Od srpskih atletičara u Birmingemu u subotu nastupa Asmir Kolašinac u finalu bacanja kugle, dok će Ivana Španović biti na zaletišut u nedelju od 16.27.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vatrogasac73

    3. mart 2018 | 11:51

    Da se ovo dogodilo u Beogradu to bi bila katastrofa lajali bi na sva usta bili bi crnji od gavrana

  • Toma

    3. mart 2018 | 13:25

    Eto to je Evropa,i Englezi koji nam kroje kapu i paralisu svugde,a mogu!?Napustli EU,sada muzu redom koga stignu u svakom pogledu!?Nasa Ivana Spanovic mora da se greje fenom jer su kaze paralisani sbegom;?!!??To nema ni u Kongu!?I sada covek da im nesto veruje!?Kada nemogu jednu sampionku Evrope da bar obezbede sa toplom hotelskom sobom,!?Bruka i sramota!!!!!!?;;;;!!!!I pored ledene sobe i smrzavanja Srpsko jako srce Ivane dokazace da je njena sopstvena temperatura na plusu za postolje na pobednickom tronu!!!SRECNO Ivana!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA