≫ 

Volim Bolta, ali bolji je sprinter nego fudbaler: Ćavi poslao Munji jasnu poruku! (VIDEO)

Popularni Munja ne obazire se na kritike i posle atletike gradi fudbalsku karijeru

  • 4

Legendarni fudbaler Barselone Ćavi Ernandez kritikovao je ulazak, nekada najbržeg čoveka planete, Juseina Bolta u fudbalske vode.

>>>Olivera Jevtić šampionka Balkana u maratonu

Jusein Bolt namerava da se ozbiljno bavi fudbalom, posle fantastične karijere u atletici. Trenutno se sprema za humanitarnu utakmicu Soker ejd u kojoj će protiv tima Engleske Robija Vilijamsa igrati za Tim sveta.

Na društvenim mrežama postavio je snimak treninga u dresu Borusije.

Sa druge strane, nekadašnji fudbaler Barselone Ćavi Ernandez kritikovao je Bolta i istakao, za So Fut, da "samo" neverovatna brzina i fizičke predispozicije nisu dovoljne kako bi nadomestile "fudbalsko znanje".

- Volim Juseina Bolta, on je veliki atleta. Fizički niko ne može da mu priđe. Ko trči brže od njega? Niko. Ali ne možemo da nadomestimo mentalnu brzinu i inteligenciju za igru fizičkim sposobnostima, to je nemoguće - rekao je Ćavi

Ipak, popularni Munja, ne obazire se na kritike i potpuno veruje u sebe, kao što je to radio i na trkalištima širom planete.

- Ako Borusija kaže da sam dovoljno dobar, nastaviću da naporno treniram. Pričao sam sa Aleksom Fergusonom i rekao mu da kaže nešto lepo o meni. Rekao je da će videti šta može da uradi ako se dobro spremim - jasan je bio sprinter.

Da podsetimo, posle fantastične karijere Jusein Bolt odlučio je da se potpuno posveti fudbalu koji je takođe njegova velika ljubav.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    22. mart 2018 | 17:49

    Kakvih je sve bilo promasaja u fudbalu. Bolt bi bio, makar, atrakcija.

  • Max

    22. mart 2018 | 13:13

    Ima li koji fudbaler da je bolji sprinter od Bolta?

  • Sudija dred iz Niš

    23. mart 2018 | 19:49

    Da ga neće stigne možda kad mu centrišu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA